Windows Açılmıyor

egpower

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Merhabalar, RX6600 sistemim biraz önce elime ulaştı. Ekran kartını taktım monitör ile görüntüyü aldım fakat Windows yüklenmeye başlarken PC kendiliğinden kapanıyor, no sinyale düşüyor. Fakat şu an BİOS ekranında pc açık ve bir sorun oluşmuyor. Anakart ASUS PRIME H610M-D D4 Bios Vers. olarakta 2014 görünüyor. Güncelleme yapmadıkları için mi pcyi açamıyorum?

KS

egpower

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
+

PC 3-4 kez kendine kendine kapanıyor, klavye ışıkları felan sönüyor ama fanlar hala çalışıyor oluyor. Sonra ben tekrar açıyorum windows geliştirici seçenekleri açılıyor. Ora açıldıktan sonra da kapanma gidiyor.

Windows şöyle bir hata veriyor

Ekli dosyalar

• IMG_20230104_180301.jpg
    IMG_20230104_180301.jpg
    3.3 MB · Görüntüleme: 8

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Nios sürüm numarasıdır o, 2014 yılımda h610 serisi daha duyurulmamıştı bile. Sistem dosyaları zarar görmüş olabilir. Usb ile tekrar format atmayı deneyebilirsiniz. En son çare servise gönderme imkanınız var.

KS

egpower

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Nios sürüm numarasıdır o, 2014 yılımda h610 serisi daha duyurulmamıştı bile. Sistem dosyaları zarar görmüş olabilir. Usb ile tekrar format atmayı deneyebilirsiniz. En son çare servise gönderme imkanınız var.
Kendim format attım diye bir şey demezler mi?

Normal de gaminggen bunu kontrol edip yollaması lazım değil mi

Windows'un sorunlu olması gene çok sıkıntı değil de, açtıktan birkaç saniye sonra pc kendini kapatıyor o canımı sıktı. İlk defa pc aldım

Son düzenleme:

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Kendim format attım diye bir şey demezler mi?

Normal de gaminggen bunu kontrol edip yollaması lazım değil mi

Windows'un sorunlu olması gene çok sıkıntı değil de, açtıktan birkaç saniye sonra pc kendini kapatıyor o canımı sıktı. İlk defa pc aldım
Sizin format atmanız sorun olmaz. Dediğiniz gibi kontrol edilip gönderilmesi lazım ama bazen yoğunluktan tam kontrol edilmiyor ya da kontrol edilse bile paketlerken ya da kargoda sorun olabiliyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri