Windows Hata Kodu

Mustafatrk69

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Arkadaşlar merhaba dün sistemimi topladım bütün parçaları monte ettim bios güncellememi yaptım sonra ram frekansları yükselttim sonra önceden USB ye yüklediğim Windows11 home sürümünü yükledim yükleme işlemi tamamlandıktan sonra pc kendini yeniden başlattı sonra mavi ekran alıp bu hata koduyla karşılaştım
0xc000021a

IMG_0017.jpeg

Sorun nedir bi yardımcı olurmusunuz

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Arkadaşlar merhaba dün sistemimi topladım bütün parçaları monte ettim bios güncellememi yaptım sonra ram frekansları yükselttim sonra önceden USB ye yüklediğim Windows11 home sürümünü yükledim yükleme işlemi tamamlandıktan sonra pc kendini yeniden başlattı sonra mavi ekran alıp bu hata koduyla karşılaştım
0xc000021a

Ekli dosyayı görüntüle 24881

Sistemin ne yazarmisin detaylı

KS

Mustafatrk69

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Asus x670-p Wi-Fi anakart
Ryzen 7800x3d işlemci
32 gb ram 6000 mhz
Samsung980 pro ssd
4070 ti msi ekran kartı

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
0xc000021a

Sistemi aç burda yazanları uygula

KS

Mustafatrk69

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Siz benim için buraya bakıp ne yapmam gerektiğini yazabilirmisiniz ben pek anlayamadım da

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,259
0xc000021a

Yeniden başlatsan da bu hata kodunu mu? Alıyorsun.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,259
Aynen hocam Windows u ilk kurdum USB üzerinden dosyaları tam yükledi sonra yeniden başlattı kendini bu hata kodunu verdi
Daha önce de böyle hatalar alan insanlar çok olmuş, '' Windows 10 '' Kullanan herkes de bu tip hatalar olmuş çözüm yollu ise '' Windows güncelleme yolu ile çözmüşler. '' Sen bir '' Ayarlara girip windows update '' güncel olup olmadığına bak.

KS

Mustafatrk69

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Sistemi aç burda yazanları uygula
Sistemi hiç açamıyorum ki hocam yani açtığım gibi hep bu resim attığım şey çıkıyor bu programı nasıl yüklücem ki anlayamadım

Daha önce de böyle hatalar alan insanlar çok olmuş, '' Windows 10 '' Kullanan herkes de bu tip hatalar olmuş çözüm yollu ise '' Windows güncelleme yolu ile çözmüşler. '' Sen bir '' Ayarlara girip windows update '' güncel olup olmadığına bak.
Hocam nasıl kontrol edicem ki habire bu ekran çıkıyor sonra pc kendini yeniden başlatıyor

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,259
Sistemi hiç açamıyorum ki hocam yani açtığım gibi hep bu resim attığım şey çıkıyor bu programı nasıl yüklücem ki anlayamadım

Hocam nasıl kontrol edicem ki habire bu ekran çıkıyor sonra pc kendini yeniden başlatıyor
Haa ben zannettim ki bilgisayar yeniden başlatsan da bir süre sonra bu hatayı alıyorsun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri