Wİndows Key

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Arkadaşlar selam ben windows 10 pro key almıştım ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum şimdi ise pcyi sıfırlamak istiyorum ama konum bulunamadı diyor büyük ihtimalle windows yüzünden o yüzden ben hangi keyi almam lazım yenilemek için oem mi diğeri mi ?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Anakarta gömülü olduğu ve kaldırılamadığı için en güvenli key tipidir. Elle müdahale edilmeden çalınması şuan ki teknolojiyle imkansızdır. Online Microsoft desteği almamaktadır

KS

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Anakarta gömülü olduğu ve kaldırılamadığı için en güvenli key tipidir. Elle müdahale edilmeden çalınması şuan ki teknolojiyle imkansızdır. Online Microsoft desteği almamaktadır
Abi kusura bakmada soruma hiç yanıt alamadım.

sinanogz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar selam ben windows 10 pro key almıştım ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum şimdi ise pcyi sıfırlamak istiyorum ama konum bulunamadı diyor büyük ihtimalle windows yüzünden o yüzden ben hangi keyi almam lazım yenilemek için oem mi diğeri mi ?
Almanız gereken lisans türü retail olmalıdır retail lisans da anakart kaydedilmez her pc de kullanabilirsiniz retail keyler de genelde ucuz degildir.Internette satılanlar güvenli olmayabilir bir teknoloji mağazasından veya doğrudan microsoft sitesinden edinin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri