Yardım Windows Kurulum Nasıl Yapıcam

ali Dere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İ5 12400f rtx 3070 32 gb ram 1 tb gen 4 ssd var windows indiricem adım adım nasıl yapıcağımı anlatabilicek varsa çok iyi olur videolara baktım ama kafam karıştı ios mu usb mi olucak rufus gerek mi fln. Windows 11 düşünüyorum yardım edebilirseniz çok sevinirim

ghost_753

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Peki iso mu usb mi olması lazım indiririken ve rufusta bazı seçenekler var onalrı ne yapıcam kalsın mı öyle
kanka windows 11 indir zaten ıso olarak iniyor indirdikten sonra rufus ile yazdır usb belleğe bellek boş olsun rufus ayarlarıyla oynama sadece gpt seç sora yazdır

ghost_753

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

en altta bu yazar x64 cihazlar için Windows 11 Disk Görüntüsü (ISO) indirin burdan indir​

KS

ali Dere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
kanka windows 11 nasıl kurmayı düşünüyosun acaba temiz kurulum yapıp sürüm seçeneklerinden windows 11 home veya pro seçip kurucaksın ve sistemin windows 11 olucak
Windowsu flash diske yükleyip pc ye takıcam biosdan flash diski aktifleşrtirice, format bilgisayarı fabrika ayarlarına geri getirme gibi bir şey değil mi yani anakart 2. El den aldım gerçi, eğer gerkiyorsa onuda yapıyım ama

efta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
İ5 12400f rtx 3070 32 gb ram 1 tb gen 4 ssd var windows indiricem adım adım nasıl yapıcağımı anlatabilicek varsa çok iyi olur videolara baktım ama kafam karıştı ios mu usb mi olucak rufus gerek mi fln. Windows 11 düşünüyorum yardım edebilirseniz çok sevinirim
Selamlar çok fazla bilgi kirliliği olmuş konuyu kısasından açıklıyorum
eğerki yeni topladığın bir pc windows 10 ile açılıyorsa ilk önce bütün güncellemeleri yap
sonrasında zaten windows 10 sürüm desteği kalkıcağı için güncellemeler ekranında sana win 11 e yükseltme isteyip istemediğini direkt windows sorucak ordada istiyorum diye işaretlersin o gerekli ayarları otomatik yapıcak zaten
öbür arkadaşın çok bir bilgisi yok anlaşılan çünkü rufusu elleme filan demiş ama rufus default ayarlarda herkeste aynı olmuyor sen hiçbirşeyi silmeden dediğimi yap illaki format şart değil

KS

ali Dere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
eğerki yeni topladığın bir pc windows 10 ile açılıyorsa ilk önce bütün güncellemeleri yap
sonrasında zaten windows 10 sürüm desteği kalkıcağı için güncellemeler ekranında sana win 11 e yükseltme isteyip istemediğini direkt windows sorucak ordada istiyorum diye işaretlersin o gerekli ayarları otomatik yapıcak zaten
öbür arkadaşın çok bir bilgisi yok anlaşılan çünkü rufusu elleme filan demiş ama rufus default ayarlarda herkeste aynı olmuyor sen hiçbirşeyi silmeden dediğimi yap illaki format şart değil
İlaç gibi geldiniz valla

şu videoyu izliyordum iyi midir iyiyse bundan devam ediyim

2. El almıştı anakartı ama ssd sıfır, herhangi bir işletim sistemi ile açılmadı bios açılıyor direk

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri