Windows Kurulum Sonrası Bir Dizi Hata

solmaz45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba toplama bilgisayarımı usb bellek ile windows kurdum. Herşey çok güzeldi. Windows açıldı gigabyte anakartımın güncellemeleri yaptım ve yeniden başlat yaptım, tam bu sırada usb nin takılı olduğu aklıma geldi. Çıkardım daha başlamamıştır diye. Fakat şuan simsiyah ekranda takılıp kaldım nereye ( F2 -f12 -del ) bassamda fayda yok ne yapmam gerekli. Bilgisayar açılmıyor usb takılı deniyorum olmuyor çıkartıp deniyorum oda olmuyor. Ne yapmam lazım

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
Format attıktan sonra USB Bellek takılı kalabilir işlem yapmadığın sürece format yeniden başlamaz. Bu durumu yaşadıysan format yarım kalmış demektir tekrar format atman gerekli. Biosu sıfırlayıp ekran alabilirsin.

KS

solmaz45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Format attıktan sonra USB Bellek takılı kalabilir işlem yapmadığın sürece format yeniden başlamaz. Bu durumu yaşadıysan format yarım kalmış demektir tekrar format atman gerekli. Biosu sıfırlayıp ekran alabilirsin.
Windows kurulmuştu format sonrası değil ayrıca ilk kurulumda oldu. Şuan ne bios a ne Windows a hiçbir şekilde bilgisayar açılmıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri