Windowsu etkinleştiremiyorum hata veriyor yardım
R rasobaba06 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 17 Haz 2023 Mesajlar 8 Tepki 0 7 Eyl 2023 #1 Windowsu etkinleştiremiyorum hata veriyor yardım Ekli dosyalar IMG_1324.jpeg 2 MB · Görüntüleme: 9
Erol Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 28 Haz 2023 Mesajlar 576 Tepki 103 Konum istanbul 7 Eyl 2023 #2 Microsoftun resmi sitesinde şu yazıyor 1. Başlat'a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. 2. wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey komutunu yazıp ENTER'a basınız. 3. Başlat>Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Etkinleştirme>''Ürün anahtarını değiştir'' kısmından etkinleştirme yapmayı deneyiniz. Ayrıca, + R tuşlarına aynı anda basıp slui 3 yazınız. Çıkan ekranda 25 haneli ürün anahtarınızı girip etkinleştirmeyi yapabilirsiniz.
Microsoftun resmi sitesinde şu yazıyor 1. Başlat'a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. 2. wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey komutunu yazıp ENTER'a basınız. 3. Başlat>Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Etkinleştirme>''Ürün anahtarını değiştir'' kısmından etkinleştirme yapmayı deneyiniz. Ayrıca, + R tuşlarına aynı anda basıp slui 3 yazınız. Çıkan ekranda 25 haneli ürün anahtarınızı girip etkinleştirmeyi yapabilirsiniz.