windows yazısı gelmeden bilgisayar kapanip açılıyor.

ahmet1340

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar laptobumda uzun süredir bir sıkıntı var bilgisayar bazen açılmıyor açmaya calistigimda bir döngüye giriyor   
windows yazısı gelmeden bilgisayar kapanıp tekrar açılıyor düzeltmek için daha önceden format atardım ama şimdi format cd'mi degiştirdim ve bu sefer formatsızda açabiliyorum kurtarma modunda devam butonuna bastıgımda garip bir şekilde bilgisayar açılıyor sorunun ne oldugu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.

SinanAk

Administrator
Admin
Tepki
24
Sistem dosyalarında silinme arıza olmuştur. Güvenli modda açtıktan sonra sistem geri yükleme yapmayı deneyin olmazsa da formattan başka çare yok.

Ar-Ge

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bilgisayarım bölümünde yerel disk C'deki system dosyalarında herhangi bir dosyası değiştirdin yada sildin mi ? O dosyaların bozulmasından kaynaklanıyor.

Format atmak için orjinal cd'nin olmasına gerek yok. Google amcaya sor her türlü işletim sistemini bulursun flash belleğe yazdır ordan yükle.

KS

ahmet1340

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Birçok kez format attım artık formatla duzelecegini sanmıyorum sistem dosyalarınada hiç karışmadım hem karışsam bile format attıktan sonra düzelmesi gerekiyor diye düşünüyorum ha bide bilgisayar 5-6 yıllık bir laptop hiç açıp temizlemedim bununla alakası olabilirmi ve bu olay genelde bilgisayarı tam kapatmadan kapagı kapattıgımda falan oluyor diye düşünüyorum bataryamda bozuk bu arada.

EmirhanPala

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ahmet1340' Alıntı:
Birçok kez format attım artık formatla duzelecegini sanmıyorum sistem dosyalarıylada hiç karışmadım hem karışsam bile format attıktan sonra düzelmesi gerekiyor diye düşünüyorum ha bide bilgisayar 5-6 yıllık bir laptop hiç açıp temizlemedim bununla alakası olabilirmi ve bu olay genelde bilgisayarı tam kapatmadan kapagı kapattıgımda falan oluyor diye düşünüyorum bataryamda bozuk bu arada.

Hocam aynısı benim laptobumdada başıma gelmişti ekran kartımı ne paylaşımlı öyle birşeyler falan filan yazıyodu sonra bi sitede bunu gördüm ekran alıntısı olarak kaydettim sonrasında her formattan sonra bunu yaparak düzeltiyorum bi dene bence
D2vbYv.png

E

expert

Guest
EmirhanPala' Alıntı:
ahmet1340' Alıntı:
Birçok kez format attım artık formatla duzelecegini sanmıyorum sistem dosyalarıylada hiç karışmadım hem karışsam bile format attıktan sonra düzelmesi gerekiyor diye düşünüyorum ha bide bilgisayar 5-6 yıllık bir laptop hiç açıp temizlemedim bununla alakası olabilirmi ve bu olay genelde bilgisayarı tam kapatmadan kapagı kapattıgımda falan oluyor diye düşünüyorum bataryamda bozuk bu arada.

Hocam aynısı benim laptobumdada başıma gelmişti ekran kartımı ne paylaşımlı öyle birşeyler falan filan yazıyodu sonra bi sitede bunu gördüm ekran alıntısı olarak kaydettim sonrasında her formattan sonra bunu yaparak düzeltiyorum bi dene bence
D2vbYv.png

bunu dene çözüm olmazsa yine yardımcı olalım

KS

ahmet1340

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
EmirhanPala' Alıntı:
ahmet1340' Alıntı:

D2vbYv.png

teşekkürler denedim şuanlık bir sıkıntı yok olursa tekrar buraya yazarım.

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
anladığım kadarıyla yazılımsal bir durum konu taşınmıştır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri