- Tepki
- 3
Arkadaşlar şimdi sistem alıcam da işletim sistemi istemiyorum daha doğrusu o paraları vermek istemiyorum PC geldiğinde hiç açılmazmı benim mi Windows kurmam gerekecek
Sizin Windows kurmanız gerekecek.Arkadaşlar şimdi sistem alıcam da işletim sistemi istemiyorum daha doğrusu o paraları vermek istemiyorum PC geldiğinde hiç açılmazmı benim mi Windows kurmam gerekecek
işletim sistemi istemezseniz sizin kurmanız gerek ama bildiğim pcde işletim sistemi kurulu geliyor siz büyük ihtimalle paralı keylerle karıştırdınızArkadaşlar şimdi sistem alıcam da işletim sistemi istemiyorum daha doğrusu o paraları vermek istemiyorum PC geldiğinde hiç açılmazmı benim mi Windows kurmam gerekecek
Key yüklemezsem satın almazsam herhangi bir sorunla karşılaşırmıyımHazır sistem alırsanız ya da işletim sistemsiz bir bilgisayar, deneme sürümüyle ya da ucuza key alarak çözülebiliyor. Sıfırdan windows kurma ya da key ekleme çok basit işlemler.
Bazı windos özelliklerini kullanamazsınız ve sağ altta oyunlarda dahi gitmeyen windows yazısı kalırKey yüklemezsem satın almazsam herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım
aynen windows etkinleştir yazısı yotubda çözümü var diye biliyorum ben yapmıştımBazı windos özelliklerini kullanamazsınız ve sağ altta oyunlarda dahi gitmeyen windows yazısı kalır
Sadece kişiselleştirme renklerin değiştiremezsin performansa bir etkisi yok.Key yüklemezsem satın almazsam herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım
10-15 liraya OEM keyler var alırsanız iyi olur.Key yüklemezsem satın almazsam herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım