WİNDOWS YÜKSEK PERFORMANS EKRAN KARTINI GÖRMÜYOR

ismlkose35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi günler. HP 15-ba010nt marka ve modelli laptopum var. Bilgisayarım değiştirilebilir grafiklere sahip.Bir tane AMD R5 güç tasarruflu , bir tane de AMD R7 M340 yüksek performans ekran kartı var.Fakat grafik ayarlarında Windows R7 M340 kartını görmüyor ve oyunlarda düşük performans alıyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.                                                                                              ]

KS

ismlkose35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet güncel ve güç ayarlarından yüksek performans seçili.                                                                                                                                                                              

KS

ismlkose35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Güvenli modda DDU ile driverları kaldırdım ve sonra AMD nin kendi sitesinden son sürüm driverı kurdum fakat Windows yine ekran kartını görmedi. Oyun sırasında kullanımı da videodaki gibi bir anda yükselip bir anda düşüyor ve VRAM kullanımı 0. (Videoyu kendim uploadım.)                               [video=youtube]https://youtu.be/VcV1-j4YFc0[/video]

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri