wireless driveri güncellenmiyor yardıma ihtiyacım var

atilla4141

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Wireless driverini silip yüklememe ve elle kurmama rağmen düzelmedi Windows 11 yaptım geçer diye asla olmuyor. Ağları göremiyorum. Ağ bağlantılarında Wi-Fi'i kutusuda yok. Yardım eder misiniz? Kafayı yiyeceğim 4 gündür aynı sorun ne yapsam düzeltemedim. İzlemediğim video kalmadı driverde ki ünlem asla gitmiyor güncelle diyorum 5 saniye kalkıyor ardından tekrar aynı sorun.

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    72.9 KB · Görüntüleme: 3

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Hocam aynı eski win7 internet sorunu gibi olmuş ama daha beteri anakartınızın modelini yazıp netteki driveride elle kurdunuzda gelmesi lazımda denemişsiniz onu olmadı tekrar windows 10 veya 8 kurun ondan önce ise malwarebytes programını telden indirip vs aktarın pc ye internet bağlantısı istersede telefonla kabloyla bağlanın ardından kurun bi deneyin olmadı dediğim gibi başka bi windows sürümü deneyin veyahut telefonla bağladığınızda telefonun internetini kullanarak nete girip driver booster gibi şeyler indirin onla taratıp güncelleştirmeyi deneyin pek aklıma bunlardan başka fikir gelmiyor kalmıyorda ztn wifi konusunda çok detaylı şeyler olmuyor.

KS

atilla4141

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam aynı eski win7 internet sorunu gibi olmuş ama daha beteri anakartınızın modelini yazıp netteki driveride elle kurdunuzda gelmesi lazımda denemişsiniz onu olmadı tekrar windows 10 veya 8 kurun ondan önce ise malwarebytes programını telden indirip vs aktarın pc ye internet bağlantısı istersede telefonla kabloyla bağlanın ardından kurun bi deneyin olmadı dediğim gibi başka bi windows sürümü deneyin veyahut telefonla bağladığınızda telefonun internetini kullanarak nete girip driver booster gibi şeyler indirin onla taratıp güncelleştirmeyi deneyin pek aklıma bunlardan başka fikir gelmiyor kalmıyorda ztn wifi konusunda çok detaylı şeyler olmuyor.
Driver booster ile denedim suan usb ile bağladım zaten dediğiniz programı yükleyip sonucu yazacagım teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri