Soru Wireless Kulaklık Önerisi (Maksimım 1600 Civarı)

EmirAladağ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Selamun aleyküm bir fikir alışverişinde bulunmak istiyorum wireless kulaklık bakıyorum maksimum 1600 1700 civarında tek beklentim konfor ve wireless olması bu yüzden tercihim kesinliklu kumaş ped
aslında 3 yıldır falan bakıyorum ucuzlasın dedikçe arttı 700 800 liraya vardı favorim corsair void elite wireless ama artık geçti

İşin özü 2-3 kulaklık buldum hangisini tavsiye edersiniz
hyperxin cloud coreleri falan vardı fakat tek amacım konfor olduğu için eledim
razer barracuda x fiyatı maksimumu bütçeme yakın birde aylardır fiyatıda aynı görüyorum mpow air merak ettim görüşlerinizi
G435 de vardı 1550 ye fakat 999tl ken almadım onu hafif mafif ama hem mikrofonu cok kötüydü hemde malzeme kalitesi izlediğim bir videoda adamın elinde oyuncak gibi durdu o yüzden sogudum.

Rampage gibi markalardan bişey almak istemiyordum ama ön yargıya gerek yok bu aralar atağa geçiyor gibi o yüzden yeni cıkarttıgı kulaklıgı koydum fiyatıda daha insaflı özelliklerine göre

Birde pek düşünmesemde asusun h1 kulaklıgı var onuda ekledim fikirlerinizi bekliyorum Hayırlı geceler
1-Rampage crack
2- Mpow air
3-Asus tuf h1 wireless
4-Razer barracuda x

Ekli dosyalar

• razer barracuda x.jpg
    razer barracuda x.jpg
    18.7 KB · Görüntüleme: 4
  • asus tuf h1.jpg
    asus tuf h1.jpg
    13.9 KB · Görüntüleme: 3
  • rampage crack.jpg
    rampage crack.jpg
    128.8 KB · Görüntüleme: 4
  • mpow air.jpg
    mpow air.jpg
    254.6 KB · Görüntüleme: 4

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Bu fiyata alıcaksanız sadece rampage fury x düşünün

Rampage önermem ama bu ürünü güzel

g435den uzak durun zaten

KS

EmirAladağ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Bu fiyata alıcaksanız sadece rampage fury x düşünün

Rampage önermem ama bu ürünü güzel

g435den uzak durun zaten
hocam tipden kaybediyor yani şöyle tipe hiç bakmamda anladınız işte 200 liralık leş kulaklık tipi var sogutuyor hyperxin falanda kulaklıkları var cloud core falanda tek derdim konfor

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
hocam tipden kaybediyor yani şöyle tipe hiç bakmamda anladınız işte 200 liralık leş kulaklık tipi var sogutuyor hyperxin falanda kulaklıkları var cloud core falanda tek derdim konfor
Hocam yani kulaklık kalmıyor bu bütçede kablosuz başka seçeniğiniz yok. G435 ses kalitesi kötü Rampage Crack kronik sorunlu sesi kötü. Yani bu bütçede kaliteli bir şey zor bulursunuz ben kablolu bakın derim. Kablolu isterseniz öneri yapabilirim

E zaten mpow air bildiğim kadarıyla fury x in marka basılmamışı gibi bir şey

KS

EmirAladağ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Hocam yani kulaklık kalmıyor bu bütçede kablosuz başka seçeniğiniz yok. G435 ses kalitesi kötü Rampage Crack kronik sorunlu sesi kötü. Yani bu bütçede kaliteli bir şey zor bulursunuz ben kablolu bakın derim. Kablolu isterseniz öneri yapabilirim

E zaten mpow air bildiğim kadarıyla fury x in marka basılmamışı gibi bir şey
sagolun hocam yok ya 2.5 yıldır jd710 kullanıyorum mikrofon vs güzelde hem terletmesi deri ped oldugundan hemde elime kablo çarptıgı için nefret ediyorum kablolu kulaklıktan

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
sagolun hocam yok ya 2.5 yıldır jd710 kullanıyorum mikrofon vs güzelde hem terletmesi deri ped oldugundan hemde elime kablo çarptıgı için nefret ediyorum kablolu kulaklıktan
E hocam fury xden başka seçenek yokki? 200-300 artsa corsair void elite wireless derimde oda bütçenizi çok aşar. Ne deyim g435 bakım bari

KS

EmirAladağ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
E hocam fury xden başka seçenek yokki? 200-300 artsa corsair void elite wireless derimde oda bütçenizi çok aşar. Ne deyim g435 bakım bari
hocam peki corsair elit wireless ne diyorsunuz cok beğendigim bi kulaklık tüm videolarını izledim ama dip ses fln diyorlar bi süre sonra mikrofunu yukarı kalkmıyormuş düşüyormuş

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
hocam peki corsair elit wireless ne diyorsunuz cok beğendigim bi kulaklık tüm videolarını izledim ama dip ses fln diyorlar bi süre sonra mikrofunu yukarı kalkmıyormuş düşüyormuş
Konfor istiyorsunuz fakat ağır bi kulaklık bunu göz önünde bulundurun Onun harici güzel

KS

EmirAladağ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
evet bende bakınca cok şaşırdım g435 dedigimiz kulaklık 160 dı yanluşum yoksa bizim corsair 430 mu neydi :D

siz ne kullanyırsozn
Hocam ben kötü bir kulaklık kullanıyorum değiştireceğim. Jbl quantum 100

Ben açıkçası hem konforlu hemde ses kalitesi olarak fury x öneririm. G435 ses kalitesi olarak daha geri kalıyor bunu göz önünde bulundur.

KS

EmirAladağ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Hocam ben kötü bir kulaklık kullanıyorum değiştireceğim. Jbl quantum 100

Ben açıkçası hem konforlu hemde ses kalitesi olarak fury x öneririm. G435 ses kalitesi olarak daha geri kalıyor bunu göz önünde bulundur.
tamam teşekkür ederim bende bu gidişle kulaklık almıcam zaten :D az güzel bişey bakıyoruz fiyat ucuyor kalırım jd710da daha iyi ne yapalım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri