Witcher 3 hikayeyi nerden öğrenebilirim?

passhugen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Arkadaşlar tekrardan selam

Dün akşam saatlerinde steam'da gezinirken Withcer 3'ün 12 tl,Hades'in de 24 tl olduğunu görüp aldım.Ancak Withcer 3'ün geçmiş hikayesini bilmiyorum ve Hades içinde Türkçe yama kurmam gerekiyor ancak tek kaliteli çeviri Anonymus-Çeviri ve o da aylık 35tl olarak geçiyor.İlk olarak Witcher 3'den önceki oyunların hikayesini anlatan bir video var mı? varsa atarsanız çok iyi olur ve Hades konusunda ne yapmamı önerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Arkadaşlar tekrardan selam

Dün akşam saatlerinde steam'da gezinirken Withcer 3'ün 12 tl,Hades'in de 24 tl olduğunu görüp aldım.Ancak Withcer 3'ün geçmiş hikayesini bilmiyorum ve Hades içinde Türkçe yama kurmam gerekiyor ancak tek kaliteli çeviri Anonymus-Çeviri ve o da aylık 35tl olarak geçiyor.İlk olarak Witcher 3'den önceki oyunların hikayesini anlatan bir video var mı? varsa atarsanız çok iyi olur ve Hades konusunda ne yapmamı önerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler.
Witcher iyidir bütün oyunlarını oynadım ve tavsiyede ederim.Eski oldukları için tercih edilmeyebilir tabi o yüzden aşağıya 2 oyununda hikayesini bırakıyorum İyi oyunlar.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Alabiliyorsanız alın oynayın 1 için oynanış açısından tam bir şey diyemem 2 güzel sarar araverip 3 oynamak lazım ama alamıyorsanız güzel bir game play varsa birinden izleyin youtube dan 1 ve 2 yi sonra 3 ü oynayın . Oynamamak ya da bilmemek olmaz seri sonuçta bu birbirine bağlı ama taktir sizin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri