Word'te kendi yaptığım kapak fotoğrafını nasıl tam sayfa yaparım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MertCooo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Proje ödevim için photoshoptan bir dergi kapağı hazırladım.Word'e attığımda bir türlü sol taraf ve üst tarafa fotoğrafı büyütemedim.Filigran ile denedim bu seferde hem silenerek geçi kapatmama rağmen çok silik ve her sayfada oluyor.Bunu nasıl sadece ilk sayfaya tam sayfa olarak sığdırabilirim?

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Cvp: Word'te kendi yaptığım kapak fotoğrafını nasıl tam sayfa yaparım?

Fotoğrafı Photoshop'ta Word sayfası boyutunda mesela A4 ise A4 boyutlarına göre düzenlerseniz bulanıklaşmadan tam ekrana sığdırabilirsiniz. Deneyip sonucu bildirir misiniz buradan?

KS

MertCooo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
RE: Cvp: Word'te kendi yaptığım kapak fotoğrafını nasıl tam sayfa yaparım?

Art' Alıntı:
Fotoğrafı Word sayfası boyutunda mesela A4 ise A4 boyutlarına göre düzenlerseniz bulanıklaşmadan tam ekrana sığdırabilirsiniz. Deneyip sonucu bildirir misiniz buradan?

Onu nasıl yapıcam biraz önce boyut ve konum diyip 21 cm x 29,7 cm boyutlarını yaptım fakat gene sol ve üst taraf boş sağ ve alt kısma doğru büyüdü.Bu arada A4 boyutunda çalışmam

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326

MertCooo' Alıntı:
Art' Alıntı:
Fotoğrafı Word sayfası boyutunda mesela A4 ise A4 boyutlarına göre düzenlerseniz bulanıklaşmadan tam ekrana sığdırabilirsiniz. Deneyip sonucu bildirir misiniz buradan?

Onu nasıl yapıcam biraz önce boyut ve konum diyip 21 cm x 29,7 cm boyutlarını yaptım fakat gene sol ve üst taraf boş sağ ve alt kısma doğru büyüdü.Bu arada A4 boyutunda çalışmam
Biçim ayarlarından resim konumunu tam ortaladınız mı? Tam olarak ismi Kare Metin Kaydırmayla Merkez Ortada Konumlandır seçeneğini işaretleyin.

KS

MertCooo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Art' Alıntı:
MertCooo' Alıntı:
Biçim ayarlarından resim konumunu tam ortaladınız mı? Tam olarak ismi Kare Metin Kaydırmayla Merkez Ortada Konumlandır seçeneğini işaretleyin.

Çok sağolun oldu.

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Cvp: Word'te kendi yaptığım kapak fotoğrafını nasıl tam sayfa yaparım?

Rica ederim sorularınız olursa yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri