World War 3 Ücretsiz Oldu!!

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
833

2018'de yayınlanan ve uzun bir süre boyunca kapalı betada kalan World War 3 artık Açık Beta'ya geçmesiyle beraber tüm oyunculara ücretsiz oldu!​

Şahsen yıllardır nerdeyse her Steam indiriminde dikkatimi çeken bu oyunun ücretsiz olması beni gerçekten heyecanlandırdı. Oyun > 65GB

Oyunda Özel Harekât Komandoları, Bordo Bereli gibi setlerin de olduğu söylenmekte. Aynı zamanda da oyunun Türkiye ve Orta doğu yayınlanmasını sağlayan The 4 Winds ekibi, Türkiye için oyuna özel fiyatlandırmalar getireceğini ve oyuna tam Türkçe seslendirme ve altyazılı eklediklerini yayınladıkları video ile biz oyunculara bildirdiler.
Bildiri videosu için: World War 3 | Ekibinden Mesaj Var

World War 3, bütün dünyanın savaş alanın olduğu, taktiksel çevrimiçi çok oyunculu, free-to-play bir FPS oyunudur. Takım bazlı çatışmalarda birçok farklı silah, araç, teçhizat ve dron içeren devasa cephaneliğinle düşmanı alt et.

World War 3, modern bir dünya savaşında geçen taktiksel çevrimiçi çok oyunculu bir FPS oyunudur. Düşmana üstünlük sağlamak ve onu alt etmek için takım kur ve Varşova, Berlin ve Moskova gibi gerçek dünya şehirlerinde geçen taktiksel savaşlara katıl. Devasa cephaneliğinde yer alan silahlarla mükemmel donanımını özelleştir, ardından araç, teçhizat ve dron kullan, avantaj kazanmak için savaş desteği çağır

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ​

MİNİMUM:
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (x64)
  • İşlemci: Intel Core i3-4340K / AMD FX-6300
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Geforce GTX 670/ GTX 1650 or AMD Radeon HD 7950
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 80 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN:
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (x64)
  • İşlemci: Intel Core i5 2500k / AMD Ryzen R5 1600X
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: Geforce GTX 1060 or AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580
  • DirectX: Sürüm 12
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 80 GB kullanılabilir alan

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,171
Henüz oyunu test etmedim ama dün yüklemiştim. 66,3 GB yer kaplıyor.
Oyun ücretsizken herkes indirsin derim, belki savaşta yeni bir cephe açabiliriz. :LOL:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri