Wraith Blade Y Alınır Mı?

Mentalwastaken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba şu anda kullandığım mouse pad QCK+ large. Ve 3 yıldır kullandığımdan mütevellit aşınmalar, her noktada aynı hissiyatı vermemeler başladı. Değiştirmek istiyorum ve QCK'de yaşadığım bir problem var mikro hareketleri yapamıyorum flick atabiliyorum fakat önümdeki adamı vuramıyorum ve bunu Control olmasına bağlıyorum. Bu yüzden Wraith Blade Y almayı düşünüyorum. Sizce sorun yaşar mıyım? Dediğim problem çözülür mü?(duyduğuma göre %95 civarında Speed bir yapıya sahipmiş) ağırlıklı olarak Rainbow Six: Siege vs CS2 oynuyorum.

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
206
İşinizi görür wraith ürünleri kalitelidir üzmez.

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
206
Onu kast ederek işinizi görür demiştim hocam. Fps oyunları için çoğu kişi tercih eder. Ben spirit of aim kullanıyorum çok memnunum.

KS

Mentalwastaken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Onu kast ederek işinizi görür demiştim hocam. Fps oyunları için çoğu kişi tercih eder. Ben spirit of aim kullanıyorum çok memnunum.
Anladım. Apex,Fortnite gibi hızlı oyunlarda speed mousepad daha iyi deniyor ama cs,valorant gibi oyunlarda control tercih edin diyor çoğu insan ama sanırım speed alıp geçeceğim alabileceğim en iyi speedlerden birisi de bu, fiyatını sonuna kadar hak ediyor

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
206
Anladım. Apex,Fortnite gibi hızlı oyunlarda speed mousepad daha iyi deniyor ama cs,valorant gibi oyunlarda control tercih edin diyor çoğu insan ama sanırım speed alıp geçeceğim alabileceğim en iyi speedlerden birisi de bu, fiyatını sonuna kadar hak ediyor
Bu arada speed mp çoook güzel oluyor. Siz çok denilene kulak asmayın alışınca hızlı tepki vermeye başlayınca tadı çıkıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri