kk banka kartıKredi kartıyla aldıysanız iptal işlemi hesap hareketlerinde provizyon kısmında gözükür gün dönümünde işleme koyar.
Tamam işlemi bankacılık uygulamasında provizyon bölümünden kontrol et oraya düştüyse iade gerçekleşir.kk banka kartı
provizyon kısmında yok öylebirşey para düşmemişTamam işlemi bankacılık uygulamasında provizyon bölümünden kontrol et oraya düştüyse iade gerçekleşir.
Düşer merak etmeyin onun süresi standart 2 iş günü, taksitle aldıysanız aylık taksit taksit düşer.provizyon kısmında yok öylebirşey para düşmemiş
kk biryerde 14 gün içinde düşer yazıyordu ama okadar gün sürceğini sanmıyorumDüşer merak etmeyin onun süresi standart 2 iş günü, taksitle aldıysanız aylık taksit taksit düşer.
Yok o kadar uzun sürmüyor.kk biryerde 14 gün içinde düşer yazıyordu ama okadar gün sürceğini sanmıyorum
kk trendyolda bir kere sipariş iptali yapmıştım 1-2 günde para gelmişti fakat bu wraith sitesinden ilk defa alışveriş yapmıştım ondada mouse yalnişlikla beyaz renk almişim onuda iptal ettim oyüzden sordum wraithdeki işlemlerin süresini bilmediğim içinYok o kadar uzun sürmüyor.