- Tepki
- 52
Öncelikle merhabalar Logitech f310 ile xbox game pass den aldığım forza oynanırmı oynanırsa nasıl oynanır yardımcı olurmusunuz (daha yüklemedim) forza 5
Oynanıyor. Kolu direk görmezse XBOX gibi gösteren 3. part yazılımlar var onları indirebilirsin. Linkini atmak yasak diye biliyorum. O yüzden kendin youtube üzerinden araştırıp bulabilirsin.Öncelikle merhabalar Logitech f310 ile xbox game pass den aldığım forza oynanırmı oynanırsa nasıl oynanır yardımcı olurmusunuz (daha yüklemedim) forza 5
x360ce programından bahsediyorsunuz herhalde.Oynanıyor. Kolu direk görmezse XBOX gibi gösteren 3. part yazılımlar var onları indirebilirsin. Linkini atmak yasak diye biliyorum. O yüzden kendin youtube üzerinden araştırıp bulabilirsin.
Korsana giriyor diye paylaşmak istemedim. Başka benzer programlarda var.x360ce programından bahsediyorsunuz herhalde.
Bu program sayesinde oyun kolunu ayarlayıp kullanabilirsin.
Hocam çok korsana girmiyor çünkü piyasada çoğu ürün de bu uygulama ihtiyaç duyuluyor.Korsana giriyor diye paylaşmak istemedim. Başka benzer programlarda var.
hocam konuyla alakasız ama ben şuan alıyorumda adres istiyor rastgele harfler yazsam ne olurEğer steam'den oynamaya çalışırsanız ama bu uygulamaya gerek kalmadan aşağıdaki kırmızı ile işaretlediğim şeyleri yaparak kullanabilirsin kol takılı olsun bu arada.
Ekli dosyayı görüntüle 14672Ekli dosyayı görüntüle 14673
Hocam çok korsana girmiyor çünkü piyasada çoğu ürün de bu uygulama ihtiyaç duyuluyor.
Ne için ?hocam konuyla alakasız ama ben şuan alıyorumda adres istiyor rastgele harfler yazsam ne olur
yazsam ne olur yani ilk defa karşıma geldideNe için ?
bişi olmazyazsam ne olur yani ilk defa karşıma geldide