bf2042, bf1, hellblade, mafia de, bannerlord, resident evil 2, wartales, manor lords tavsiye ederimSelam. 1 aylık Game Pass aldım. Şu an Forza yüklüyorum ve birkaç tane daha oyun indirip oynamak istiyorum. Genelde sevdiğim tarz RDR Call of Duty gibi oyunlar. Oyun önerilerinizi bekliyorum Game Pass için.
Black Ops 6 ile Modern Warfare 3 oynayabilirsin.Selam. 1 aylık Game Pass aldım. Şu an Forza yüklüyorum ve birkaç tane daha oyun indirip oynamak istiyorum. Genelde sevdiğim tarz RDR Call of Duty gibi oyunlar. Oyun önerilerinizi bekliyorum Game Pass için.
6 yı yüklücemde hocam hangisini yukluyum online normalBlack Ops 6 ile Modern Warfare 3 oynayabilirsin.
Hikaye modu için Campaign indirsen yeterli.6 yı yüklücemde hocam hangisini yukluyum online normal
saol hocam onlinesi nasıl bi bilgin varmıHikaye modu için Campaign indirsen yeterli.
Ben sadece hikayeleri indirip oynadım , online kısmı daha çok rainbow tarzı duruyor.saol hocam onlinesi nasıl bi bilgin varmı
hocam türkçe yaması varmı acabaBen sadece hikayeleri indirip oynadım , online kısmı daha çok rainbow tarzı duruyor.
Yok ama Mort diye bir çeviri uygulaması var ben onu kullanarak bitirdim YouTube da detaylı videoları var.hocam türkçe yaması varmı acaba