- Tepki
- 248
İnternette 3 aylık keyler satiliyor onlardan al kullanselamlar ilk defa xbox game pc alacağım yeni bir hesaptan deniyorum galiba yeni hesaplarda baya bir uygun fiyata geliyormuş baktım da şimdi fiyat hala 160 olarak görünüyor bitti mi süresi acaba ?
ilk ay 5 tl dönemi bitti mi? ve o 3 aylık olanların fiyatları ne acaba?İnternette 3 aylık keyler satiliyor onlardan al kullan
Evet bitti yaklaşık 100 lira olması lazımilk ay 5 tl dönemi bitti mi? ve o 3 aylık olanların fiyatları ne acaba?
Baktım ama en ucuz olanı 450 TL idi zaten 3 aylık ortalama o kadar yapıyor linki varsa siz bulup atabilir misiniz lütfen ?Evet bitti yaklaşık 100 lira olması lazım
Baktım ama en ucuz olanı 450 TL idi zaten 3 aylık ortalama o kadar yapıyor linki varsa siz bulup atabilir misiniz lütfen ?
Daha önce aldığım bir hesap olmaz değil mi?Yeni açılan hesaplarda aktif edilebiliyor![]()
Xbox Hesap Satın Al - Ucuz ve Güvenilir
Microsoft Xbox Hesap satın almak için hemen hesap.com.tr yi ziyaret et ve fırsatını yakala. Hemen sipariş verin, avantajlı fiyatları kaçırmayın.hesap.com.tr
Hayır olmazDaha önce aldığım bir hesap olmaz değil mi?
Tamamdır teşekkür ederim hocamHayır olmaz
hocam ben aldım ama kullanamıyorum nedenHayır olmaz
Daha önce kullandın mı hiç?hocam ben aldım ama kullanamıyorum neden
Hayır az önce satın aldım ama olmuyor bir saniye ss atayımDaha önce kullandın mı hiç?
Hayır az önce satın aldım ama olmuyor bir saniye ss atayım
Başka hesap açıp deneyebilirmisin?Hayır az önce satın aldım ama olmuyor bir saniye ss atayım
Tamam şimdi sıfırdan bir hesap açıyorumBaşka hesap açıp deneyebilirmisin?
Sıfırdan hesap açtım ama yine olmadıBaşka hesap açıp deneyebilirmisin?
İade talebi aç o zamanSıfırdan hesap açtım ama yine olmadı
Para sitenin bakiyesinde kalıyor çekemiyorum daİade talebi aç o zaman
Alınabilir öylesinePara sitenin bakiyesinde kalıyor çekemiyorum dasitede 50 TL ye valo hesabı satılıyor alınır mı sizce ? Para boşa gitmesin bari