xbox hesabındaki üyeligim bitti o hesapdaki oyunlarımdaki envanterime nasıl erişirim

magnus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
xbox hesabımın üyeligi bitti ama o kadar saatlerce oynayıp kasmıs oldugum oyunlar var bari son bir kez girip eşyalarıma erişmek istiyorum

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Hesabının üyeliği bitse dahi tekrar üyeliğini yenileyene kadar uzunca bir süre daha tüm envanter ve kayıt dosyaların bulutta saklanıyor diye biliyorum. Tabi hesabını sildiysen orası ayrı.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
30tlniz yokmu eğer yoksa 1 aylık ücretsiz nitro alın 2 Aylık gamepass veriyor
Discord'un verdiği kod, yeni gamepass aboneleri için hocam. Yeni bir Discord hesabı açıp almaya çalışırsa aynı hesapta kodu etkinleştiremez.

@KafadanKontak hocamın da dediği gibi, oyun ilerlemelerin buluta kaydedilir. Tekrar aboneliğini etkinleştirdiğinde veya ilerleme kaydettiğin oyunu Microsoft Store üzerinden satın alırsan kaldığın yerden devam edebilirsin.
(Bunun için oyunun bulut kaydı desteğinin olması gerekli. Gamepass'e özel tüm oyunlarda bulut save sistemi varmı emin değilim ama çoğu bulut kaydı desteği var.)

Bonus: Çevrimdışı bir oyun oynadıysanız eğer, oyunun kayıt dosyasını bilgisayarınızda bulup yedekleyebilirsiniz + oyunu farklı platformdan oynarsanız da kayıt dosyanızı elle aktarıp kaldığınız yerden devam etmeyi deneyebilirsiniz.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
xbox hesabımın üyeligi bitti ama o kadar saatlerce oynayıp kasmıs oldugum oyunlar var bari son bir kez girip eşyalarıma erişmek istiyorum
Xbox içerisinde aile hesabı gibi kullanma var. Eğer ki tanıdığınız biri varsa üyeliği olan. Onun hesabından giriş yaptıktan sonra, çıkış yapmadan kendi hesabınıza geçerseniz hem onun oyunlarına hem de kendi kullanıcı bilgilerinizle game pass içerisindeki oyunlara erişebiliyorsunuz. Başka bir hesap açıp indirim ve kampanyalardan faydalanıp kendi hesabınızla devam edebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri