EGOKING Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 14 Şub 2022 Mesajlar 719 Tepki 119 Konum Ankara 2 Ocak 2023 #1 Xbox One ı yayın pc si gibi kullanabilir miyiz? yani Pc den oyunu alacağım Xbox dan yayınlayacağım yani OBS Pc yi yormayacak Xbox One ı yoracak imkanı var mı?
Xbox One ı yayın pc si gibi kullanabilir miyiz? yani Pc den oyunu alacağım Xbox dan yayınlayacağım yani OBS Pc yi yormayacak Xbox One ı yoracak imkanı var mı?
Çağdaş Işık Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 13,403 Tepki 4,763 Konum 34 | İstanbul Anadolu 2 Ocak 2023 #2 Elgato ile yapılabilir ama o da xboxdan görüntü alıp pc de yayınlamak için tersi mümkün mü bilmiyorum.
Elgato ile yapılabilir ama o da xboxdan görüntü alıp pc de yayınlamak için tersi mümkün mü bilmiyorum.
KS EGOKING Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 14 Şub 2022 Mesajlar 719 Tepki 119 Konum Ankara 2 Ocak 2023 Konu Sahibi #3 Çağdaş Işık' Alıntı: Elgato ile yapılabilir ama o da xboxdan görüntü alıp pc de yayınlamak için tersi mümkün mü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... obs ndı varmış konsol destekler mi acaba
Çağdaş Işık' Alıntı: Elgato ile yapılabilir ama o da xboxdan görüntü alıp pc de yayınlamak için tersi mümkün mü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... obs ndı varmış konsol destekler mi acaba