Soru Xbox Seri̇es S Almak Mantıklı Mı?

JexaL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Xbox Series s almak mantıklımı sizce 2.el almayı düşünüyordum ps5 ve xbox series x gelenler oyunlar series s 'de geliyormu genelde bilginiz varmı bununla iligili fp olarak iş görürmü yanında 1080 165hz bir monitörle

Son düzenleme:

alierdendoganci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Xbox Series s almak mantıklımı sizce 2.el almayı düşünüyordum ps5 ve xbox series x gelenler oyunlar series s 'de geliyormu genelde bilginiz varmı bununla iligili fp olarak iş görürmü yanında 1080 165hz bir monitörle
evet yeni nesil konsollara çıkan oyunlar series s'ede geliyor fakat benim için en önemli nokta depolama alanı çok oyun oynuyorsan yetersiz gelebilir

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Depolama harici iyi bir konsol

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Xbox One S Ps5 ve Xbox series S kullandım.

Fiyat performans açısından Series S gayet başarılı. 500GB kapasitesi AAA oyunlardan bir kaç tane kurunca alan filan kalmıyor. Ama haricinde 1080P için gayet güzel cihaz. 2.elde temiz garantili 7000-7500 lira bandında alınır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri