XFX Quick vs Merc farkı nedir?

crokenz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, dün incehesap dan kendime 8.998,99 TL XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT Ultra ekran kartı aldım, şu an gördüm ki öğrencilere özel 9.398,99 TL XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6750 XT Black ürünü satışa sunulmuş. Arada pek beni zorlayacak bi fiyat farkı yok bu 2 modelin arasında olan fark tam olarak nedir? Sizce aldığım Quick iade edip Merc mi almalıyım?

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Merhabalar, dün incehesap dan kendime 8.998,99 TL XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT Ultra ekran kartı aldım, şu an gördüm ki öğrencilere özel 9.398,99 TL XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6750 XT Black ürünü satışa sunulmuş. Arada pek beni zorlayacak bi fiyat farkı yok bu 2 modelin arasında olan fark tam olarak nedir? Sizce aldığım Quick iade edip Merc mi almalıyım?
Işık farki var sadece. İkisi de ayni

Moas

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Merhabalar, sorunuzun cevabını bize Google amcamız şu şekilde veriyor.

According to XFX's website, the QICK and MERC use the same cooler, and have the same package weight of 1.86kg. The only difference is the cover portion is metal for the MERC instead of plastic, and the LED lights up unlike the all dark QICK.

Kısacası 2 kart da birebir aynı ancak* sadece içindeki materyal kısmında kapak kısmı Merc modelinde metal, Qick modelinde ise plastik. Görebileceğiniz en büyük fark belki birkaç derecelik bir sıcaklık farkı olabilir belki. Performans, ağırlık ve güç olarak aynılar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri