Miningden çıkma Xigmatek Cockpit 700w kasa 2.el kasa 600 tl ye alınır mı
Kasa iyi durumda aklımı kurcalayan psu sıkıntı olur muKasa normalde kötü bir model değil.
Satılan kasa ne durumda bilmiyorum.
Fiyatı uygun ama kasayı görmek gerek.
Sadece kasa olarak satmıyor mu?Kasa iyi durumda aklımı kurcalayan psu sıkıntı olur mu
MaalesefSadece kasa olarak satmıyor mu?
Yani PSU olmadan alma imkanınız var mı?
500w yeterli olur.Maalesef
Ekli dosyayı görüntüle 9203
Elimde eski sistemimden kalma fotodaki cooler master var şimdi yeni sistem topladım 12700f Asus Prime b660m-k, ekran kartı eldeki r7 240 2gbtı takıcam kartlık çok işim olmadığı için elimdeki psu iş görür mü sizce eski olduğu için tereddüt ettim.
Bu kasa psu uygun fiyata denk gelince sormak istedim
Maalesef
Elimde eski sistemimden kalma fotodaki cooler master var şimdi yeni sistem topladım 12700f Asus Prime b660m-k, ekran kartı eldeki r7 240 2gbtı takıcam kartlık çok işim olmadığı için elimdeki psu iş görür mü sizce eski olduğu için tereddüt ettim.
Bu kasa psu uygun fiyata denk gelince sormak istedim
Kasaya bakayım nasılmış görüyüm dediğiniz gibi yapmak banada mantıklı geldi. Uygun fiyatlı bir psu önerebilir misinizŞöyle bir durum var,
İçindeki PSU modeli muhtemelen bu;
XIGMATEK
Xigmatek's mission is to advance the state of technology in the cooler, chassis and power supply product categories.www.xigmatek.com
PSU ne durumdadır bilemeyiz ama zaten normalde de pek iyi bir model değil.
Yeterli koruma ve kalitede değil, ileride bileşenlere zarar verme ihtimali yüksek.
Ama...
Bahsettiğiniz kasa hiç kötü değil. Hatta piyasada da şu an biraz pahalıya satılıyor.
Yani sadece kasa için bile(temiz ise) 550~600 TL rahatlıkla verilebilir.
Siz içinde PSU ile birlikte satın alacakmışsınız. Yani kasa için 300 TL + PSU için 300 TL
PSU'yu kullanmazsınız, başkasına ucuza satarsınız, kasa neredeyse bedavaya gelmiş olur.
O yüzden kasayı inceleyin, eğer sorunsuz ve temiz ise satın alın derim.
Elinizdeki Cooler Master PSU'nun şimdilik yeterli olacağını düşünüyorum.Kasaya bakayım nasılmış görüyüm dediğiniz gibi yapmak banada mantıklı geldi. Uygun fiyatlı bir psu önerebilir misiniz
Eldeki psu yeterlidir ama baya eski aşağı yukarı 10 yılı var ama toplasam Max 2-3 yıl kullandım o yüzden tedirginim.Elinizdeki Cooler Master PSU'nun şimdilik yeterli olacağını düşünüyorum.
"Uygun" derken tahmini bütçeniz ne kadar?
Eldeki psu yeterlidir ama baya eski aşağı yukarı 10 yılı var ama toplasam Max 2-3 yıl kullandım o yüzden tedirginim.
Bütçe şuan 700 civarı
Yok sadece psu700 TL bütçe kasayı aldıktan sonra kalan bütçe mi?
Yoksa 700 TL'nin 600'ü kasaya mı verilecek?
Şimdilik Cooler Master PSU ile idare edin.Yok sadece psu