Xıomıa Redmi Note 8 Pro Arıza

Mahmut81

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
arkadaşlar telefon önceden kendi kendine 2-3 kez farklı günlerde kapatmıştı. dün de basit bir 2d oyun oynarken kapandı ve artık hiç bir tepki almıyorum.
uzun bir süre jarş da bıraktım ama değişen bir şey olmadı sadece jarş olurken yanan ufak led var üst de o yanıyor.
telefon güncelleme uyarısı veriyordu bende yükledim fakat güncelleme yaparken fail deyip daha başlamadan hata veriyordu.
telefon bundan 2-3 ay önce de kapanmıştı ve sürekli açılırken gelen mıuı yazısına kadar açılıp kapanıyordu.
bir tamirciye götürmüştüm ve bugüne kadar bir sorun yoktu.
konu hakkında bilgisi olanlar yardım edebilirler mi ? şimdiden teşekkür ederim.

NOT: ses yükseltme tuşu+power tuşunu denedim fakat hicbir tepki alamadım.

Son düzenleme:

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,548
arkadaşlar telefon önceden kendi kendine 2-3 kez farklı günlerde kapatmıştı. dün de basit bir 2d oyun oynarken kapandı ve artık hiç bir tepki almıyorum.
uzun bir süre jarş da bıraktım ama değişen bir şey olmadı sadece jarş olurken yanan ufak led var üst de o yanıyor.
telefon güncelleme uyarısı veriyordu bende yükledim fakat güncelleme yaparken fail deyip daha başlamadan hata veriyordu.
telefon bundan 2-3 ay önce de kapanmıştı ve sürekli açılırken gelen mıuı yazısına kadar açılıp kapanıyordu.
bir tamirciye götürmüştüm ve bugüne kadar bir sorun yoktu.
konu hakkında bilgisi olanlar yardım edebilirler mi ? şimdiden teşekkür ederim.

NOT: ses yükseltme tuşu+power tuşunu denedim fakat hicbir tepki alamadım.
Sanırım telefonunuzun bataryası gitmiş bi bataryayı kontrol edermisin ? Şişmiş mi ?

KS

Mahmut81

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Bilgim yok o zaman malesef ki çok bilgi sahibide çıkmaz gibi burda burası genellikle bilgisayarlardaki problemleri çözebilecek insanlarla dolu
anladım yine de teşekkür ederim.
bana yine tamirci yolu gözüküyor sanırım hiç sevmiyorum bu durumu

Son düzenleme:

Ahmed Genç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
55
Hocam sizin telin aynısı değil ama 9 olan veriyonu olan birisinde de aynı durum olmuştu, oyunda birden kapanmış, bir daha açılmamış, fazla ısıdanmış anakart değişmişlerdi

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
125
Güncelleme indirip fail hatası verdi ise ve cihaz yurt dışıysa brick olmuştur. Facebook xiaomi grubu var orada moderatör olan birisi uzaktan bağlanıp bricki açabilir. Yazılımsal duruyor. Güncelleme yüzünden böyle oluyor yurt dışı xiaomi cihazları (direnç ile imei atılanlar hariç)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri