Xp bilgisayarıma format atılmıyor

H2E0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Format cd sini takıyorum ön yükleme için herhangi bir tuşa basın diyo basıyorum windows setup geliyor alttaki gri kısımda
Press F6 yazıyo ardından 
Press F2 yazıo ellemeyince gri kısım bomboş kalıo şimdiden teşekkürler yardımcı olursanız sevinirim

E

expert

Guest
xp de gri görmedim mavi ekran gelir iso dosyasında bir problem olabilir başka bir cd atmanızı öneririm

KS

H2E0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Teknosoft yazılım' Alıntı:
xp de gri görmedim mavi ekran gelir iso dosyasında bir problem olabilir başka bir cd atmanızı öneririm

Kardeşim gri kısım en altta yazı fln yazıyo ya orası gene ekran mavi yani mavi ekranın en altında yazı yazıyo ya işte orası gri ye :D

E

expert

Guest
İso format dosyasıdir senin o kullandığın cd de onun kalıp dosyasına iso denir internetten arat çıkar indir cd ye yazdır

KS

H2E0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Teknosoftyazılım' Alıntı:
İso format dosyasıdir senin o kullandığın cd de onun kalıp dosyasına iso denir internetten arat çıkar indir cd ye yazdır

Tamam kardeşim saol çok zaten sp2 kaldırıyo pc amcam bulamamış sp3 atmış aşırı yavaşlamış 32 bitlik sp2 varsa link atarmısın

Ömer Faruk İmir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

firtina_limani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
indirdiginiz yada kullandiginiz iso dosyasi ile alakali bir durum bir baska sürüm iso kalibi ile deneyiniz sata ve ide driver yani sürücü olan iso dosyalari mevcuttur onlardan bulmaya calisiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri