XPG Invader Kasa

Adamantium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
XPG Invader kasa almayı düşünüyorum da birkaç sorum olacak; 
 Anakart- Gigabyte B450 Gaming X

1-Sapphire Rx 5700 XT Nitro + ekran kartı bu kasaya sığar mı ?

2-Kasanin yan tarafına da fan takıldıgını gördüm aslında görsel olarak güzel olduğu icin bu kasayı istiyorum. Hem yan hem ön tarafa taksam sığar mı hemde hava akışında bir sorun cıkartır mı ?

3-Kasanın fotoğrafında rgb fanlar çok güzel renklerde duruyor aynı tarz renklerde yapmam için rgb fan almam yeterli mi yoksa ayrı bir kit vs lazım mı ? Yan tarafa 2 ön tarafa 3 fan düşünüyorum arkada 1 fan olacak zaten.

4-Kasanın gorselinde kablolarda rgb bu kablolar gorsel icin mi böyle yoksa kendim bu tür kablolardan alıp değiştirebilirmiyim ev biraz pavyona dönecek ama çok hoş duruyor :D

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Büyük ihitmalle sığacaktır. Ekran kartının boyuna ve kasanaın genişliğine bakarak bunu görebilirsiniz zaten. Kasa güzel duruyor ön taraf keşke mesh panel olsaymış. O kablolar ekran kartının güç kablosu. Evet yapabilirsiniz

KS

Adamantium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
550 ye kadar bütçem var kasa için çok pahali birşey almama gerek yok sadece görsel.olarak yan tarafına da fan takılsın istiyorum. Bu mesh olmadıgı için aogutması iyi olmaz derseniz baska bir model bakarım.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Bir kaç inceleme izledim hocam. Kasanın arkasında ve camın olduğu bölümde hava alabilmesi için yerler bırakılmış aslında. Bunları görünce tercih edilebilir fikrine karar verdim :)

KS

Adamantium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çok teşekkür ederim hocam ugur hocam ve senin hakkın ödenmez her soru sorduğumda vakit ayırıp inceleme yapiyorsunuz ve tatmin edici cevaplar veriyorsunuz tekrardan çok teşekkür ederim sayenizde güzel bir sistem toplayacağım yakında, topladığımda yeni pc den ayrı bir teşekkür ederim :)

9392

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Invader iyi kaliteli bir kasa ama soğutma olarak en iyilerden aerocool airhawk var onu da bekleyebilirsin 700 TL civarında oluyor

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]O kasada gerçekten müthiş. Özellikle ön mesh kısmı. Ancak arkadaşın istediği fan sistemi yan olacak şekilde de olduğu iin. Sanmıyorum sıkıntı yaşayacağını :) Pişman olmaz[/font]

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri