Merhaba arkadaşlar forza horizon 4 indirmiştim oyun yüklendi açtım yükleme ekranında mavi ekran verdi windows daha açılmadı sistem kurmaya çalışıyorum biçimlendirmiyor veya biçimlendirsede sistem kurmama izin vermiyor hata veriyor
m2 ssd yüksek ihtimalle bozuldu baska bir sistemde deneyin calısırsa sorun anakart calısmazsa sorun ssdMerhaba arkadaşlar forza horizon 4 indirmiştim oyun yüklendi açtım yükleme ekranında mavi ekran verdi windows daha açılmadı sistem kurmaya çalışıyorum biçimlendirmiyor veya biçimlendirsede sistem kurmama izin vermiyor hata veriyor
sistemime sata ssd taktım m2 yi garantiye göndericem başka sisteme takacak sistem yok maalesefm2 ssd yüksek ihtimalle bozuldu baska bir sistemde deneyin calısırsa sorun anakart calısmazsa sorun ssd
hadi hayırlı isallah büyük bir sorun değildirsistemime sata ssd taktım m2 yi garantiye göndericem başka sisteme takacak sistem yok maalesef
Bende aynısı oldu arızalı olarak kabul edildi sıfırı 7 günde verildidiskten okuma yapabiliyor musun?
(bu soruya cevap alabilir miyim alttaki açıklama ssd ile ilgili başıma gelenler)
Msi gl63 core i7 gaming notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Msi gl63 core i7 uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Msi gl63 core i7 gaming notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Msi gl63 core i7 uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
bu cihazı kullanırken ssd kilitlenmişti
format kabul etmiyordu
linux mint gparted ve disk manager silemedi diski
biostan cıkamıyordum
live linux üstünden okul projelerimi alıp bir ay kadar kullanıp servise göndermiştim o zamanlar smsinfocomm firmasından biri arayıp 2 anakart 2 ssd denedik fayda etmedi iade alıcaz demişti(olayı bu kadar hatırlıyorum). toplam 40 gün sonra iadem elime geldi.
Hocam resmi gün sayısına uymamız gerekiyor dedi firma yetkilisi yoksa 4. Gün kararı çıkmıştıBende aynısı oldu arızalı olarak kabul edildi sıfırı 7 günde verildi
Benimkide 5. Gün kararı çıktı ama daha tedarik yoktuHocam resmi gün sayısına uymamız gerekiyor dedi firma yetkilisi yoksa 4. Gün kararı çıkmıştı
Aga be benimki türkiyeye yeni geldi ya goodram ondan güvenilmek için hemen bakıyorlar senin durumuna da çok üzüldüm dostum@reasy._w1 benimkinin üretimi durdu diye iade verdiler
Bende aynısı oldu arızalı olarak kabul edildi sıfırı 7 günde verildi
disk kendini korumaya almış bende garantiye yolladım bakalım ne olacak beklemedeyimdiskten okuma yapabiliyor musun?
(bu soruya cevap alabilir miyim alttaki açıklama ssd ile ilgili başıma gelenler)
Msi gl63 core i7 gaming notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Msi gl63 core i7 uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Msi gl63 core i7 gaming notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Msi gl63 core i7 uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
bu cihazı kullanırken ssd kilitlenmişti
format kabul etmiyordu
linux mint gparted ve disk manager silemedi diski
biostan cıkamıyordum
live linux üstünden okul projelerimi alıp bir ay kadar kullanıp servise göndermiştim o zamanlar smsinfocomm firmasından biri arayıp 2 anakart 2 ssd denedik fayda etmedi iade alıcaz demişti(olayı bu kadar hatırlıyorum). toplam 40 gün sonra iadem elime geldi.