- Tepki
- 39
arkadaslar cok guzel desenler var kullanan var mi
Bende bugün yarın almayı düşünüyorumarkadaslar cok guzel desenler var kullanan var mi
Peki mouse iyi kayıyor mu?düz siyahı var bende 90×40 tavsiye ederim. sadece biraz kokuyor, zamanla geçiyor.
Ben ona da baktım fakat fazla canlı ve gerçekçi geldi bana.2019 yılında 35TL ye almışım vay beCsgo Ak47 li olanını almıştım halen kullanmaktayım gayet memnunum. Mouse gayet iyi kayıyor o yıldan bu yıla toplasan 2 yada 3 kere yıkamışımdır. Renklerinde solma falan olmadı halen canlı kenar dikişleri de gayet iyi durumda isterseniz sizin için fotoğraf atabilirim.
Doğrudur renkler biraz fazla canlı ama hoş duruyor tabi zevkler kişiden kişiye göre değişir. Ama mousepad'dan genel olarak memnunum. Ben bir problem yaşamadım çok şükür.Ben ona da baktım fakat fazla canlı ve gerçekçi geldi bana.
Muhtemelen aynı ürün. Bende farklı tasarımlısını almıştım. Ürün gayet güzel F/P olarakta beğendiğim/önerdiğim bir ürün.2019 yılında 35TL ye almışım vay beCsgo Ak47 li olanını almıştım halen kullanmaktayım gayet memnunum. Mouse gayet iyi kayıyor o yıldan bu yıla toplasan 2 yada 3 kere yıkamışımdır. Renklerinde solma falan olmadı halen canlı kenar dikişleri de gayet iyi durumda isterseniz sizin için fotoğraf atabilirim.
fotograf cok iyi olur hocam herkes bilgilenir2019 yılında 35TL ye almışım vay beCsgo Ak47 li olanını almıştım halen kullanmaktayım gayet memnunum. Mouse gayet iyi kayıyor o yıldan bu yıla toplasan 2 yada 3 kere yıkamışımdır. Renklerinde solma falan olmadı halen canlı kenar dikişleri de gayet iyi durumda isterseniz sizin için fotoğraf atabilirim.
evet güzel kayıyor.Peki mouse iyi kayıyor mu?
Ben de venüs modelini almak istiyorum.
Tabi ki. 70x30 modelidir.fotograf cok iyi olur hocam herkes bilgilenir