Ya anakart yanarsa

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocalar bizim burda son günlerde sıklaştı ama normalde ayda 2 3 elektrikler kesilir ve buda tam ben pcnin başındayken olur laptop kullanıyorum ama kasa olarak kullanıyorum laptop aşağıda bu kesintiler sırasında bilgisayara gelicek zarardan dolayı mesela hdd birden işlem kesilince disk iğnesi ortada kalıyor ve bu kesintilerden sonra pc 5 dk 10 dk siyah ekranda açılmıyor sonra düzeliyor her seferinde ecel terleri dökmekten sıkıldım kesin bu sefer birşey oldu diyorum bilgisayara birşey olursa kim bu zararı karşılayacak ne yapıcam 1000 va lık 850 va lık bir ups aldıracaklar sonunda

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Bu gibi durumlarda Ups çözüm oluyor başka bir çözüm üretmek çok zor. Elektrik kesintilerinde verileriniz silinse bile sorumlu bulamıyorsunuz. En azından anı kurtaracak türde ucuz UPS alabilirsin..

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
OceanLaB' Alıntı:
Bu gibi durumlarda Ups çözüm oluyor başka bir çözüm üretmek çok zor. Elektrik kesintilerinde verileriniz silinse bile sorumlu bulamıyorsunuz. En azından anı kurtaracak türde ucuz UPS alabilirsin..

teşekkürler alıcam şart oldu

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
system3276' Alıntı:

hacım güvenemiyorum içi ne durumda aküleri  ömürleri ne durumda bilemezsinki bide esis diye marka mı olur one öyle isis işid gibi gider adam gibi 1kva 850 falan tuçmatik veya fsp alırım kafam rahat hem ups alana kadar daha modem alıcam sonra ups alsam ondan sonra raspbery pi alıcam sonrada nas cihazı alıcam alınacak daha çok şey var

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
E

expert

Guest
kullanılmamış yazdı o yüzden
sizin için buradayız dostum :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar