Soru Yabancı Numaradan Gelen Mesaj Sorusu

voxyew

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhabalar öncelikle belirteyim konuyu yanlış yere açmış olabilirim öyle ise kusura bakmayın lütfen

dün oyunda yaşadığım kışkırtma durumundan oluşan kavga vardı ertesi sabah telefonumun whatshapp uygulamasına başka ülke kodundan merhaba mesajı geliyor yabancı numara olduğu içinde cevap vermek istemiyorum oyundaki nickimde isim soyisim yok anonim nick

sizce bu iki olayın bağlantısı varmıdır ?

onurilex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
merhabalar öncelikle belirteyim konuyu yanlış yere açmış olabilirim öyle ise kusura bakmayın lütfen

dün oyunda yaşadığım kışkırtma durumundan oluşan kavga vardı ertesi sabah telefonumun whatshapp uygulamasına başka ülke kodundan merhaba mesajı geliyor yabancı numara olduğu içinde cevap vermek istemiyorum oyundaki nickimde isim soyisim yok anonim nick

dostum mesaja girme ve bence operatörünü arayıp destek istemelissindir çözüm verirler sana bu ikisi bağlantılı olması için en üst düzey hackerlar olması lazım valorant bunları enggelliyor şifreni telefon numaranı ama %3 ihtimal olabilir

KS

voxyew

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
dostum mesaja girme ve bence operatörünü arayıp destek istemelissindir çözüm verirler sana bu ikisi bağlantılı olması için en üst düzey hackerlar olması lazım valorant bunları enggelliyor şifreni telefon numaranı ama %3 ihtimal olabilir
cevabınız için teşekkür ederim olaylar üst üste olunca haliyle insan şüphelenebiliyor tabiki

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Yani pek şüphelenmenize gerek yok sakin takılın yabancı numaralar öyle yapıyor genelde link atıp girmenizi bekliyor falan engelleyin direk.

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59

İşci arıyoruz şu kadar maaş veriyoruz diyor bir WP numarası atıyor 144P bayan fotosu var :D sıkıntı yok

KS

voxyew

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
teşekkürler cevaplarınız için :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri