Selamlar 25k bütçem var minimum 3070ti 3080'li bi sistem almak istiyorum taner abi yüksek seviye felan çıkaracak mı bilen var mı
Bence zamlardan önce sistem çıkmaz.Selamlar 25k bütçem var minimum 3070ti 3080'li bi sistem almak istiyorum taner abi yüksek seviye felan çıkaracak mı bilen var mı
Tİ yerine 3070 tercih edilebilir neredeyse fark yok aralarında FPS olarakSelamlar 25k bütçem var minimum 3070ti 3080'li bi sistem almak istiyorum taner abi yüksek seviye felan çıkaracak mı bilen var mı
hangi sistemler iptal oldu hocam niye iptal oldu biliyomusunuzBeklenen sistemler oldu ses çıkmadı. Daha önce gelecekler oldu iptal oldu. Sanırım denildiği gibi yeni yılda yeni fiyatlarla sistemler gelecek. Yine de arada sistemler çıkıyor.
olabilir tabiki işlemci güncel olsun yeter benim içinTİ yerine 3070 tercih edilebilir neredeyse fark yok aralarında FPS olarak
12400F uygunmudur.hangi sistemler iptal oldu hocam niye iptal oldu biliyomusunuz
olabilir tabiki işlemci güncel olsun yeter benim için
Levon vardı bir tane daha iptal oldu ismini hatırlamıyorum. Hatırladığım kadarıyla sebep açıklanmamıştı. Taner hocanın da sistem planları vardı. Hem fiyatlar hem de bebeği oldu aksadı.hangi sistemler iptal oldu hocam niye iptal oldu biliyomusunuz
gaming gen deki sistem mi hocam12400F uygunmudur.
Yok tek tek toplama yapacağım.gaming gen deki sistem mi hocam