Yardım eder misiniz

Aliclk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar

Pc tavsiye... uzun ömürlü ve dayanıklı taşınmaya müsait bir sistem tavsiye eder misiniz? Öncelikle tam bir pes hayranıyım sonrasında cs go call of tarzı oyunlar oynuyorum. 2k bir sistem minimum bütceyle ne çıkar acaba. Öğretmenim yazılım filan işim yok 4k tv de kullanacağım. Teknobiyotik x1,5 hoşuma gitti ama ekran kartı 2070s mi 5700 xt mi olmalı araştırdıkça aklım karıştı işin içinden çıkamadım yardım edin lütfen. Yaz tatillerinde yanımda götürebileceğim tarzda bir şey olursa tadından yenmez . Msi ve asusun PlayStation a benzer kasaları tarzı birşey mümkün müdür? Son olarak ışıklı filan da olmasına gerek yok sade şık olması kafi. Kusura bakmayın aklımda elli tane soru var hepsini birden sormaya çalıştım ilk defa bir foruma yazıyorum zamanla öğrenirim umarım.

KS

Aliclk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bütçe 7 bin civarı olabilir . Ne kadar aşağı çekebilirsem o kadar iyi. Ssd vs gibi sonradan ekleyebileceğim şeyleri ilerleyen süreçte de alabilirim. Çok ağır oyunlar oynamıyorum zaten ama uzun süre iadere etsin istediğim için aklımdakileri yazdım her türlü tavsiyenizi bekliyorum.

Aklımda şöyle bir sistem var ama pahalı Düşürebilirsem süper olur ? 

Ryzen 5 3600x 

2070s 8 gb ekran kartı markayı belirlemedim

Ana kartı wifi li model istiyordum ama Uygun fiyatlı bulamadım msi ın gaming b450 anakartı hoşuma gitti

Ram fiyatı düşürmek açısından ilk etapta 8 sonra dan bir 8 daha alabilirim tavisyenizi bekliyorum bu konuda da

Ssd de sonra alabilirim şimdilik 2 tb Seagate hdd 7200 yeterli olur diye düşünüyorum 

Kasa güç kaynağı vs hiç bir fikrim yok

Doların düşeceğine inanıyorum yazın boşuna fazladan para vermek istemiyorum. O yuzden vazgeçemez ürünlerin kötüsünü almaktansa parça parça iyi olanını almalıyım diye düşünüyorum ? yanlışda olabilir düşüncem tavsiyeniz tam bu noktada çok önemli.

Eski sistemimi 2008 de eksen bilgisayarda toplamıştım geçen seneye kadar canavar gibi çalıştı palit 1 gb ekran kartı 4 gb ram corsair ramle.... böle bir efsane daha istiyorum inşallah

Bu arada sadece kasa istiyorm

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam o zaman doları da bekleyecekseniz sistemi de beklemeniz daha iyi olacaktır. Kısa süre içerisinde 3000serisi ekran kartları ve İntel 10. nesil işlemciler piyasada satışta olacak.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri