Arkadaşlar dün akşam vatandan toplama bir bilgisayar aldım eve geldim mönitore bağladım kabloları klavye vb herseyi taktım sonra kasanın açma tuşuna bastım ekranıda açtım ekrananda hiç bir şey belirmedi neyse eskiden 2011 de aldığımız Casper masaüstü bilgisayardan kalma Windows 7 starter cdsini buldum sürücüye taktım ekranda yine bir şey belirmedi sonra kasa cik cik diye bir ses 5 kere çıktı ve sonunda uzun bir cikleme ile sustu pcye bir şey oldumu diye korktum hemen aldigim vatan mağazasına gittim ordaki görevliler baktılar görevli çıkan sesin bilgisayarın durumunun iyi olduğunu göstermesi için çıktığını felan dedi sonra baktı ve dediki anakart ve işlemci yanmış cd driverda bozulmuş açılmıyormuş ve dedigine gore windows cdimiz bozmuş şimdi işlemci ve anakart onlarda olmadığı için pc hala vatan da babam akşam iş çıkışı pc yi alıcak bizden bir ücret kesilirmi yoksa garanti olduğu için direk alabilirmiyiz
Not:konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım yanlış yere açtıysam özür dilerim
Not:konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım yanlış yere açtıysam özür dilerim