26.000-30.000 TL Yardim Lazim Bakabi̇li̇r Mi̇si̇ni̇z?

starkiez

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
7800x3d
Ekran Kartı
2080 Ti
Şuanki Sistemim;

Asus Rog Strix 2080 Ti
i7 9700K
Asus Prime B660

Sadece ekran kartını bırakıp resimdekileri eklemek istiyorum.Bir sıkıntı yaşar mıyım?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    110.3 KB · Görüntüleme: 30

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
238
Asus Prime serisi yada Asus Tuf serisine bir göz atın anakart için. Birde bu sistemde kullanacağınız ekran kartını nedir ? Kasanız bu kart için uygun mu ? Oldukça büyük kartlar bunlar . Sonradan ekran kartını yenileceğinizi varsayarsak kasanında yapacağınız sisteme göre doğru orantıda olması gerek.

KS

starkiez

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Asus Prime serisi yada Asus Tuf serisine bir göz atın anakart için. Birde bu sistemde kullanacağınız ekran kartını nedir ? Kasanız bu kart için uygun mu ? Oldukça büyük kartlar bunlar . Sonradan ekran kartını yenileceğinizi varsayarsak kasanında yapacağınız sisteme göre doğru orantıda olması gerek.
https://www.asus.com/tr/motherboards-components/cases/tuf-gaming/tuf-gaming-gt501/ bu kasayı kullanıyorum belirttiğim gibi 2080 ti var şuan bende onu kullanacağım ilk etapta.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
671
Kendine çok fazla masraf çıkarmış olursun diye düşünüyorum. Harcadığın para ve alacağın ekstralar konusunda. Tabiki ileride daha üst düzey bir ekran kartıyla 2k-4k gaming için bir şey planlıyorsan o değişir. (Tabi yinede tek tek aldığın için dezavantajlı duruma düşedebilirsin. Şunada göz atmanı öneririm içerisinde 7800x3d bulunan hazır sistemler.

KS

starkiez

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kendine çok fazla masraf çıkarmış olursun diye düşünüyorum. Harcadığın para ve alacağın ekstralar konusunda. Tabiki ileride daha üst düzey bir ekran kartıyla 2k-4k gaming için bir şey planlıyorsan o değişir. (Tabi yinede tek tek aldığın için dezavantajlı duruma düşedebilirsin. Şunada göz atmanı öneririm içerisinde 7800x3d bulunan hazır sistemler.
fps oyunları oynadığım için amacım yüksek fps alıp 360hz monitör almak.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri