21.000-25.000 TL Yardım Lütfen

AliCan_8741

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
İşlemci
7500f
Ekran Kartı
7700xt
Arkadaşlar bu sistemi sipariş verdim ama içime pek sinmiyor sizce 7700xt'li YouTube sistemlerini bekleyeyim mi bunla devam mı edeyim ürün daha kargoya bile verilmedi ne dersiniz sizin tavsiye edeceğiniz sistemler varsa atar mısınız?

aerowing

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Beklemelisin dostum, AM5 sistemler daha yeni DDR5 ile tanıştılar. Açılma süreleri çok uzun oluyor. Çok acileyeti yoksa ikinci jenerasyonu tercih edebilirsin. Sürücüler, bios vb şeyler daha iyi oturmuş olur.

Ancak çok iyi bir fırsat çıkarsa alınabilir tabi ama gönderdiğin sistem o fırsatlardan biri gibi gözükmüyor.

KS

AliCan_8741

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Beklemelisin dostum, AM5 sistemler daha yeni DDR5 ile tanıştılar. Açılma süreleri çok uzun oluyor. Çok acileyeti yoksa ikinci jenerasyonu tercih edebilirsin. Sürücüler, bios vb şeyler daha iyi oturmuş olur.

Ancak çok iyi bir fırsat çıkarsa alınabilir tabi ama gönderdiğin sistem o fırsatlardan biri gibi gözükmüyor.
Hocam gerçekten içime hiç sinmiyor ama korkuyorum fiyatlar patlar diye teşekkürler tavsiye için valla kargolandı gelince hiç açmadan iade edesim var yanlış yapıyorum gibi geliyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri