Soru Yardım Lütfen

NAKRES E Spor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar pubg mobil'i gameloop emilatör üzerinden oynuyorum tek oynadıgım oyun bu başka oyunlar ilgimi çekmiyor sorunum şu aşırı anlık donma hasar bug kasma vs. iki ayrı pc de aynı sorunu yaşıyorum internette sorun yok komşum da i3 işlemcili gtx1550 ekran kartlı 8 gb ram olan bir pc var sorunsuz oynanıyor kasaları ordan oraya taşıdık internetmi problem diye ama sonuç aynı sorun donanım tercihimi yanlış intel mi tercih etmeliyim lütfen yardım edin bu sorun yüzünden parca degiştirerek 2 pc ye sahip oldum malesef sorunum degişmedi
1.sistem amd ryzen 5 3500x işlemci asus anakart modelini bilmiyorum hatırlamıyorum asus 1660s gaming ekran kartı 2x8 3200mhz ram 750w rampage güç kaynagı samsung 980 pro 1tb m2
monitör rampage 27inç 1ms 165hz
2.sistem amd ryzen 7 5700x işlemci gbayt ana kart modelini bilmiyorum hatırlamıyorum msi 4060 ekran kartı 4x8 3200mhz ram 750w msı güç kaynagı samsung 980 pro 1tb m2
monitor32inç samsung odesey g5 1ms 165hz

Son düzenleme:

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Merhaba arkadaşlar pubg mobil'i gameloop emilatör üzerinden oynuyorum tek oynadıgım oyun bu başka oyunlar ilgimi çekmiyor sorunum şu aşırı anlık donma hasar bug kasma vs. iki ayrı pc de aynı sorunu yaşıyorum internette sorun yok komşum da i3 işlemcili gtx1550 ekran kartlı 8 gb ram olan bir pc var sorunsuz oynanıyor kasaları ordan oraya taşıdık internetmi problem diye ama sonuç aynı sorun donanım tercihimi yanlış intel mi tercih etmeliyim lütfen yardım edin bu sorun yüzünden parca degiştirerek 2 pc ye sahip oldum malesef sorunum degişmedi
1.sistem amd ryzen 5 3500x işlemci asus anakart modelini bilmiyorum hatırlamıyorum asus 1660s gaming ekran kartı 2x8 3200mhz ram 750w rampage güç kaynagı samsung 980 pro 1tb m2
monitör rampage 27inç 1ms 165hz
2.sistem amd ryzen 7 5700x işlemci gbayt ana kart modelini bilmiyorum hatırlamıyorum msi 4060 ekran kartı 4x8 3200mhz ram 750w msı güç kaynagı samsung 980 pro 1tb m2
monitor32inç samsung odesey g5 1ms 165hz
Emilator değiştirip deneyin sorun emilator gibi duruyor.

KS

NAKRES E Spor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Emilator değiştirip deneyin sorun emilator gibi duruyor.
Aynı emilatörü kullanıyoruz aynı ayarlar aynı internet kullanımı yaptık hatta hata bende mi diye kullanıcı degiştik 3 gün sonuç degişmedi saçma sapan bir durum şuan sadece tek düşündügüm emilatör kullanımında amd işlemci problem mi çıkarıyor intel i3 olup daha düşük sistem olmasına ragmen onda sorun olmuyor

KS

NAKRES E Spor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
sorunum çözüldü komik bir şekilde windows u her iki kasada da eski tip sata diske kurmuşuz ana kart da bir ayar ile m2 leri görmesi saglanıp tekrar kurulum yapıldı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri