26.000-30.000 TL Yardım

GratoX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İşlemci
Amd ryzen 5 5600x
Ekran Kartı
Asus tuf gaming 3060ti

kaanmeng17

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Hocam merhaba ilk defa sistem toplayacam biraz araştırdım kasa için maksimum 27 bütçem var asus sistem olsun istiyorum teknogenetik den bu sistemi buldum sizce iyimi bide bu site güvenilir mi yardımcı olursanız sevinirim.

ucarkam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Hocam merhaba ilk defa sistem toplayacam biraz araştırdım kasa için maksimum 27 bütçem var asus sistem olsun istiyorum teknogenetik den bu sistemi buldum sizce iyimi bide bu site güvenilir mi yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba. Öncelikle site ile bilgim yok ama fiyatın yüksek olduğunu söylemem gerekir. Tamamen aynı parçalar ile kasa farklı sistem 4 bin TL daha uygun incelemen için örnek sistemi aşağıda paylaştım

https://www.gaming.gen.tr/urun/3002...r6x-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

Ama sana tavsiyem bu fiyata çıkmışken 3060 ti sistem almaman olur. Bütçen çok rahat 4060 ti sistemlere yeter. Özellikle Asus istiyorsan tam sana göre bir sistem var onu öneririm.

Ve genel olarak şunu sana rahatlıkla söyleyebilirim Gaming gen tr senin paylaştığın satıcıya göre daha bilindik bir site

Marka takıntın yoksa bu sistem çok iyi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri