35.000-45.000 TL Yardıma Ihtiyacım Var

Mustafabdgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
İ5-13400F
Ekran Kartı
Rtx 4060 Ti 16 gb
Herkese merhabalar
Bilen birileri varsa eğer böyle bir sistem tavsiyesi aldım bilgisayarcı tanıdığından fiyatta yazdığı şekildedir sizce sisteme eklemem gereken veya çıkarmam gereken bir şeyler var mı ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkürler kolay gelsin hepinizin emeğine sağlık şimdiden.
IMG_0029.jpeg

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Herkese merhabalar
Bilen birileri varsa eğer böyle bir sistem tavsiyesi aldım bilgisayarcı tanıdığından fiyatta yazdığı şekildedir sizce sisteme eklemem gereken veya çıkarmam gereken bir şeyler var mı ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkürler kolay gelsin hepinizin emeğine sağlık şimdiden.
Ekli dosyayı görüntüle 29431
Hayret ilk defa kaziklamayan bilgisayarcı gördüm tam dengi bir fiyat olmuş bence alınabilir

Ali Polat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhabalar senin yerinde olsam 4060 ti ın yanına h serirsi değil de en az bi B seriri anakart alırdım işlemciyide i7 yapardım saygılar

Tranquillo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Biraz daha zorlasan 4070 li kasalara erişebilirsin. Hem pahalı gibi hem uygun gibi karar veremedim. 😁

Aralkural

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Herkese merhabalar
Ekli dosyayı görüntüle 29431
Selam dostum monitörün full hd mi 2k mı ? Birde hazır sistem mi istiyorsun yoksa toplayalım mı ? Aynı fiyata daha iyi model ekran kartı 1 tb ssd daha iyi anakart veyahut am5 bi hazır sistem yada toplama bulabiliriz

KS

Mustafabdgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hayret ilk defa kaziklamayan bilgisayarcı gördüm tam dengi bir fiyat olmuş bence alınabilir
Yakinen tanırım aslında kendini fiyatları minimumda tutmaya çalıştı kendisi de para kazansın diye ısrar ettim sizce eksik veya fazla bir şey var mı hocam değiştirmemi önerebileceğiniz

Selam dostum monitörün full hd mi 2k mı ? Birde hazır sistem mi istiyorsun yoksa toplayalım mı ? Aynı fiyata daha iyi model ekran kartı 1 tb ssd daha iyi anakart veyahut am5 bi hazır sistem yada toplama bulabiliriz
Hocam monitörü 2K değil asus-vg258qr-24-5-0-5ms-165hz-gaming-led-monitör
Yeni aldım bu arkadaşı kullanıyorum daha önce hiç bilgisayar toplamadım direk bilgisayarcıya güvenerek yola çıkıyorum sadece cs oynayan bir insanım o yüzden bir terabaytlık Assta veya daha yüksek şeylerle işim olmayacak diye düşünüyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri