Yardımcı Olmak İçin Böyle Bir Hesap Açtım

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Gençler bilgisayar, elektrik elektronik, internet, görüntü ve ses sistemleri,ortam dizaynı vs için böyle bir Instagram hesabı açtım sizce nasıl olmuş daha geliştireceğim çok daha güzel paylaşımlar yapicam zamanla üzerinde çalışıyorum hâlâ Story vs de atiyorum zaman zaman ve Dm den de birebir destek veriyorum görüşleriniz benim için çok önemli olumlu olumsuz her fikre yoruma sonuna kadar açığım fikrinizi söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🤗

" AMACIM KESİNLİKLE REKLAM YAPMAK DEĞİLDİR ÖYLE BİRİ DE DEĞİLİM YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN MODERATÖRLERDEN DE RİCAM YANLIŞ BİR DURUM VARSA BELİRTİN UYARI VERMEDEN ÖNCE YORUM YAPABİLİRSİNİZ GÖNDERİ KURALLARA AYKIRI DİYE ONA GÖRE ÖNLEM ALIRIZ KOLAY GELSİN HEPİNİZE "

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-10-13-00-04-21-384_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-10-13-00-04-21-384_com.instagram.android.jpg
    598.5 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_2023-10-13-00-03-39-651_com.instagram.android~2.jpg
    Screenshot_2023-10-13-00-03-39-651_com.instagram.android~2.jpg
    116.1 KB · Görüntüleme: 13

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Buraya görselleri atman yeterliydi aslında insta linki vermek resmen reklam... İstersen kendini yırt yani değil diye :) buraya birkaç gönderi atarsın genel bir ss alırsın onu atarsın o zaman tamam. Zaten isim gözüküyor merak eden gidip bakar ama bu linkli hali ile düpe düz reklam. Moderatörler gerekeni yapar umarım.

KS

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Buraya görselleri atman yeterliydi aslında insta linki vermek resmen reklam... İstersen kendini yırt yani değil diye :) buraya birkaç gönderi atarsın genel bir ss alırsın onu atarsın o zaman tamam. Zaten isim gözüküyor merak eden gidip bakar ama bu linkli hali ile düpe düz reklam. Moderatörler gerekeni yapar umarım.
Yapsın kardeşim moderatörler isterlerse hesabımı kapatsinlar hiç sıkıntı değil ben öyle şeylere takılacak insan değilim orada diğer görseller var onlara bakan olur fikir verir belki diye attım benim reklama ihtiyacım da yok neyin reklamını yapicam kaç takipçi var sanki takipçi olasa da onların faydasına bana hiçbir yararı yok ben yardımımi Zaten yaparım etiketlendigim konulara bakarsan anlarsın yeri geliyor verdiğim hizmetlerden ücret bile talep etmiyorum zaten resim atsamda bulurlar link var diye reklam olmuş olmuyor görüşün için teşekkürler iyi geceler tatlı rüyalar😉

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri