- İşlemci
- ryzen 7 9800x3d
- Ekran Kartı
- rtx 5080
Hocalarım hayatım boyu iyi bir bilgisayarım olmadı. Ama oyun oynamayı ve izlemeyi çok seviyorum. 24 yaşında işe başladım ve ilk maaşımla bilgisayar toplamaya karar verdim. Çok anlamadığım için gemini ile bir şeyler oluşturmaya çalıştım, ama kime sorsam başka bir şey söyledi aklım daha da karıştı. Anlayacağım şekilde hangi parçayı çıkarmalıyım hangi parça aynı kalsın yardımcı olur musunuz?
Amacım 5 6 sene boyunca en son çıkan oyunları ultra ayarlarda kasmadan yüksek fps 4k monitörümle oynayabilmek. Daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum arada da cs falan atarım ama çok değil. Monitör olarak da şunu düşündüm:
www.itopya.com
Amacım 5 6 sene boyunca en son çıkan oyunları ultra ayarlarda kasmadan yüksek fps 4k monitörümle oynayabilmek. Daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum arada da cs falan atarım ama çok değil. Monitör olarak da şunu düşündüm:
MSI MAG 321
Sistemim de şuanlık bu:
DH-BIRD V3 / AMD Ryzen 7 9800X3D / INNO3D GeForce RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
DH-BIRD V3 / AMD Ryzen 7 9800X3D / INNO3D GeForce RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'da