Yayın açıcam valo cs fifa oynucam rtx 3060 mı rx 6700xt mi almalıyım ?

powerakif

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
O oyunlar için ikiside yeterli fakat yayın için nvidia deniyor.

kettruck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
yayına çok önem vereceksen iki seçenek arasından 3060 daha mantıklı olur.

SandLOJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47

MANTIS-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Nvidia'nın aktif gürültü önleme ve görüntü sıkıştırma gibi yazılımsal avantajları var ben sadece oyun oynuyorum ekran kartım AMD 3 hafta oldu hala bir sıkıntı yaşamadım ama yayın için Nvidia tercih ediyorlar bende sizin Nvidia tercih etmenizi isterim

HamzArslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

MANTIS-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Hocam performans olarak rx6700xt nin çok daha üstün olduğunu biliyosunuzdur.AMD yazılım sorunu olarak da 6000 serisi ile baya baya çözdü. Bu konuda kararınızı belirleyecek şey Nvidia'nın yayıncı yazılımlarıdır. Nvidia Broadcast ve benzeri yazılımlar çok kusursuz çalışıyor ve yayın konusunda çok yardımcı oluyor.

Ama benim fikrimce AMD almanızda fayda var çünkü AMD ile de yayın açabilirsin harici yazılımlar kullanarak , ayrıca pc yi sadece yayın için kullanmayacağınızı varsayarak yaklaşık 20-30 fps den feragat etmenizi istemem :)

Şimdiden Hayırlı Olsun...

KS

powerakif

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hocam performans olarak rx6700xt nin çok daha üstün olduğunu biliyosunuzdur.AMD yazılım sorunu olarak da 6000 serisi ile baya baya çözdü. Bu konuda kararınızı belirleyecek şey Nvidia'nın yayıncı yazılımlarıdır. Nvidia Broadcast ve benzeri yazılımlar çok kusursuz çalışıyor ve yayın konusunda çok yardımcı oluyor.

Ama benim fikrimce AMD almanızda fayda var çünkü AMD ile de yayın açabilirsin harici yazılımlar kullanarak , ayrıca pc yi sadece yayın için kullanmayacağınızı varsayarak yaklaşık 20-30 fps den feragat etmenizi istemem :)

Şimdiden Hayırlı Olsun...
Teşekkür ederim 6000 serisi yazılımda artık yazılımda baya bir mesafe kat etti anladığım kadarıyla

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Amd de bazı insanlar memnun baziları sorun var diyor ama 6700 xt ve 3060 arasında cok fps farkı da var kararsızım baya
Dostum Sen Bensin Bende Kaç Gündür Bunu Araştırıyorum valla max 16 k ya 3060 ti sistem bulsam dusunmeden alirim veya grafikleri biraz daha dusuk kullansam okeyim dersen 3060 al ben 2 k seven biriyim o yuzden 6700xt dusunuyorum ve %30 daha fazla fps veriyo ama driverler vesayre mantisi suan alma hem fiyatina zam geldi hemde gecenlerde 125 tk ye 1 tb ssd yapabiliyodun stogu bitti ssd nin onu bekle bence yada baska siteme yonel bi karar verirsen benide bilgilendir lütfen

Addoganli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Dostum Sen Bensin Bende Kaç Gündür Bunu Araştırıyorum valla max 16 k ya 3060 ti sistem bulsam dusunmeden alirim veya grafikleri biraz daha dusuk kullansam okeyim dersen 3060 al ben 2 k seven biriyim o yuzden 6700xt dusunuyorum ve %30 daha fazla fps veriyo ama driverler vesayre mantisi suan alma hem fiyatina zam geldi hemde gecenlerde 125 tk ye 1 tb ssd yapabiliyodun stogu bitti ssd nin onu bekle bence yada baska siteme yonel bi karar verirsen benide bilgilendir lütfen
Hocam bence AMD den uzak durun. Yani ne bir zaman öyle bir noktaya getirdi ki keşke yarısı kadar FPS alıp daha stabil olsaydı dedim. He son birkaç aydır bir problem yaşamadım o ayrı. Ancak zamanında çektirdiklerini hâlâ unutamıyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri