Yayın Hakkında Yardım

Kadir Birol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba hayırlı günler herkese. Sistemimde rtx2060, ryzen5 3600 ve 16gb ram bulunmakta. Streamlabs uygulaması ile dlive da valorant, csgo vb oyunların yayınlarını açıyorum fakat sürekli drop girmeler, yayında donmalar geç gelmeler oluyor. Yayın ayarları hakkında bilgisi ve yardımcı olanilecek var mı acaba bana? Şimdiden teşekkürler.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yayın akışında donma kopmalar genelde upload ve verdiğiniz bitrate ile alakalıdır.
İnternetinizden kaç mbps upload alıyorsunuz ? 
Yayına kaç bit veriyorsunuz ?

KS

Kadir Birol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Yayın akışında donma kopmalar genelde upload ve verdiğiniz bitrate ile alakalıdır.
İnternetinizden kaç mbps upload alıyorsunuz ? 
Yayına kaç bit veriyorsunuz ?
Xownload 1qmps uploadım 1.30 mps bite de 1000-2500 arası veriyorum galiba interetim den mi kaynaklıdır acaba?

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Malesef internetinizden kaynaklı sizin 1100-1500 arası bitrate vermeniz lazım buda yaklaşık 480 p yayın açar.Upload hızınız kaç ise %80 ini yayına %20 sini oyuna vermelisiniz.Aksi taktirde donma kasma yani drop olur.İnternet sağlayıcınızı değiştirmeniz lazım daha iyi bir upload alabileceğiniz servisleri seçin ayrıca oynadığınız oyunlar online ise %80 bitrate vermek yerime %60 verin çünkü fps oyunlarında ping yaşamamak için oyununda  sizden internet almasını izin vermelisiniz.Tavsiyem internetinizi değişin ve internet alacağınız firmanın upload hızı yüksek olanları tercih edin.

KS

Kadir Birol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Malesef internetinizden kaynaklı sizin 1100-1500 arası bitrate vermeniz lazım buda yaklaşık 480 p yayın açar.Upload hızınız kaç ise %80 ini yayına %20 sini oyuna vermelisiniz.Aksi taktirde donma kasma yani drop olur.İnternet sağlayıcınızı değiştirmeniz lazım daha iyi bir upload alabileceğiniz servisleri seçin ayrıca oynadığınız oyunlar online ise %80 bitrate vermek yerime %60 verin çünkü fps oyunlarında ping yaşamamak için oyununda  sizden internet almasını izin vermelisiniz.Tavsiyem internetinizi değişin ve internet alacağınız firmanın upload hızı yüksek olanları tercih edin.
Önerebileceğiniz bir paket, firma var mı acaba? Şuan kullandığım bu pakette 10mps hız var 96 lira veriyorum bu fiyatlarda güzel paket olan bir internet var mı acaba?

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Millenicom 100 TL fiyat bandında 100mbps indirme 8mbps Yükleme hızı veriyor alt yapınız var mı kontrol edin diğer seçenekleri ona göre önerelim

KS

Kadir Birol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Millenicom 100 TL fiyat bandında 100mbps indirme 8mbps Yükleme hızı veriyor alt yapınız var mı kontrol edin diğer seçenekleri ona göre önerelim
Alt yapı sorguladım ve alabileceģim max hız 80 mbps olarak gözüküyor

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bence bu sizin için bir sorun teşkil etmeyecektir internetinizi taşıma durumunda cayma bedelinizin 200TL ye kadar olan kısmını ödüyorlar ayrıca müşteri hizmetlerine bağlanarak kaç mbps upload alacağınızı sorun prestij paket için.100 alıcaksınız size 80 gelicek ama upload da bir sıkıntı yaşamazsınız yinede teyit etmek amacı ile sorun kaç verebiliceklerini.Değerlendirin derim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri