35.000-45.000 TL Yayın İçin Hazır Bilgisayar Önerisi Olan Var Mı?

seyfullah aktaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
İşlemci
SİZDE ?
Ekran Kartı
SİZDE ?
Başlıkta gördüğünüz gibi yayın yapma niyetim var aynı anda 2 yerde yapıcam. Bütçe MAX 45 K Monitör Dahil
Başta Tek Monitör Kafi Evde Bir Tane Var Ondan

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Öncelikle pc hocası goat v2 bekleyin derim ne geleceği belli olmaz belki çok uyguna sistemler gelir

monitörsüz şöyle bir şey önerebilirim eğer monitör dahil olursakaliteli bi 4070 sistem olmuyor ondan bi fikrinizi almak istedim

ram 32 ye çıkarın

@Sahuraka

Son düzenleme:
KS

seyfullah aktaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Öncelikle pc hocası goat v2 bekleyin derim ne geleceği belli olmaz belki çok uyguna sistemler gelir

monitörsüz şöyle bir şey önerebilirim eğer monitör dahil olursakaliteli bi 4070 sistem olmuyor ondan bi fikrinizi almak istedim

ram 32 ye çıkarın

@Sahuraka
Bu fiyata bu sistemi görünce goat v2 yi bekleyeyim diyorum

ram 32 ye çıkarın

@Sahuraka
Mesela sen kendi sisteminle yayın yapabiliyor musun yani yapıyor musun bilmiyorum ama yapılır mı yani

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Bu fiyata bu sistemi görünce goat v2 yi bekleyeyim diyorum

Mesela sen kendi sisteminle yayın yapabiliyor musun yani yapıyor musun bilmiyorum ama yapılır mı yani
hocam ben 940m olan laptoplada yayın yapıyordum 3070 ile kralını yaparım yayında aklınız kalmasın yayın için ayrı monitör için ayrı daha kötü bir sistem veya laptop gibi bir şey kullanırsanız daha rahat edersiniz arkadan görüntü aldıgı için düşüş yaşatır çok az sadece okadar

KS

seyfullah aktaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Vram etki etmez mi mesela ben en az 12 gb ram düşünüyorum 8 gb yayın için yeterli olur mu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri