yazılım ağırlıklı laptop arıyorum

gnsyrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Herkese kolaylıklar,

genel olarak yazılım için kullanacağım tasarım olarak sade ve pil ömrünün uzun olacağı bir cihaz arıyorum. Oyun çok nadir oynayan biriyim ayda 1 belki (assassin's creed hitman vs). Yaklaşık 1 ay önce huawei d16 ile asus zephyrus g14 arassında kalmıştım fakat cihazı yakından inceleyince kamera olmadığını farkettim. Bu kriterlere uyacak cihaz öneriniz var mı? Şu bütçem var vs diyemem, ama bu özellikleri taşıcak beni uzun süre götürecek birşey arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim,

herkese iyi günler

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Mac düşünür müsünüz?

Oyun olmaz ama yazılım için oldukça idealdir.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Mac için en az 25-30k lazım. 20k civarı 8ram oluyor.
Arkadaş, bütçe belirtmemiş ve üstelik uzun süre götürecek bir şey istemiş. Bu yazılım için kullanılacak bir laptopta sadece MAC oluyor. Pil süresi vs. de cabası.

KS

gnsyrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Arkadaş, bütçe belirtmemiş ve üstelik uzun süre götürecek bir şey istemiş. Bu yazılım için kullanılacak bir laptopta sadece MAC oluyor. Pil süresi vs. de cabası.
hocam 25e çıkabilirim maximum, mac e alışma süresi vs biraz korkutuyo yoksa direkt alacağım cihaz oydu, o yüzden windows cihaz arıyorum. mac dışında öneri verme şansınız olsa ne derdiniz

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bu arada yanlış anlaşılmak istemem en sevdiğim laptop macbook. Ama bütçe 30k civarı değilse pek önermiyorum.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
hocam 25e çıkabilirim maximum, mac e alışma süresi vs biraz korkutuyo yoksa direkt alacağım cihaz oydu, o yüzden windows cihaz arıyorum. mac dışında öneri verme şansınız olsa ne derdiniz
Mac'e alışma süreci çok kolaydır hocam. İçiniz rahat olsun.
Mac sadece yazılım için faydalı değildir, yarın satayım dersin üstüne koyar satarsın. Memleketteki arabalar gibi oldu :D

Windows laptop tavsiyesi için ne için kullanacağınızı öğrenmem lazım. Yani siz game developer mı olacaksınız ai developer mı ya da mobile developer mı gibi gibi bu detayı verirseniz en idealini buluruz :)

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Bu arada yanlış anlaşılmak istemem en sevdiğim laptop macbook. Ama bütçe 30k civarı değilse pek önermiyorum.
Apple'ın fiyatlandırması ve pazarlaması beni de çok rahatsız ediyor ama bugün tekrar laptop alacak olsam bu mac olurdu.

Not: uzun bir süre şirketlerin verdiği laptop dışında laptop almayı düşünmüyorum.

KS

gnsyrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Mac'e alışma süreci çok kolaydır hocam. İçiniz rahat olsun.
Mac sadece yazılım için faydalı değildir, yarın satayım dersin üstüne koyar satarsın. Memleketteki arabalar gibi oldu :D

Windows laptop tavsiyesi için ne için kullanacağınızı öğrenmem lazım. Yani siz game developer mı olacaksınız ai developer mı ya da mobile developer mı gibi gibi bu detayı verirseniz en idealini buluruz :)
hocam ben öğrenciyim backend ile ilerliyorum fakat diğer yerlere de bakmayı istiyorum. okul içerisinde ai derslerimizde oluyor hatta proje olarak yapmamız gerken şeyler de oluyor ai üzerine. açıkcası o yüzden kararsızım alacağım cihaz ne olsa işimi görür hatta uzun süre götürür bilemiyorum. son cihazım 13 yılında aldığım bir toshiba : ) o yüzden piyasayı vs pek biliyorum desem yalan olur

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
hocam ben öğrenciyim backend ile ilerliyorum fakat diğer yerlere de bakmayı istiyorum. okul içerisinde ai derslerimizde oluyor hatta proje olarak yapmamız gerken şeyler de oluyor ai üzerine. açıkcası o yüzden kararsızım alacağım cihaz ne olsa işimi görür hatta uzun süre götürür bilemiyorum. son cihazım 13 yılında aldığım bir toshiba : ) o yüzden piyasayı vs pek biliyorum desem yalan olur
Ben mac almazdım, 200ssd az. Bu işini görür

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri