Laptop olarak önerebileceğiniz bir bilgisayar var mı?https://www.gaming.gen.tr/urun/1804...-oc-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Benim önerim budur. Nvidia önermeye çalıştım ama bu bütçeye yok maalesef. Olsada 3070 sı var onuda önermek istemedim.
Laptop olarak önerebileceğiniz bir bilgisayar var mı?
Teşekkür ederim.![]()
ASUS #N/A Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS #N/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Biraz daha bekleyin hocam belki daha iyi önerisi olan olur.Teşekkür ederim.
20k lık mac lerde ram ssd düşük oluyor hocam.Macbook al düşünmeden, pt.com.tr üzerinde öğrenci indirimiyle satılıyor apple da da yine öğrenci indirimi var ama oranı daha az. Apple dan alırsan AirPods 2. nesil hediye ediyor suanda.
Rami 16 seçmek mantıklı olur. Maclerde Silikon işlemci ve unix tabanlı işletim sistemi olduğu için profesyonel işler için daha doğru bir tercih. Macbook almayan her yazılımcı pişman olur ve bir gün mac'e geçer20k lık mac lerde ram ssd düşük oluyor hocam.
Ram yükselebiliyorsa olabilir bu özellikğin maclerde olduğunu bilmiyordum. Bende mac aşığıyımRami 16 seçmek mantıklı olur. Maclerde Silikon işlemci ve unix tabanlı işletim sistemi olduğu için profesyonel işler için daha doğru bir tercih. Macbook almayan her yazılımcı pişman olur ve bir gün mac'e geçer![]()
Hocam üniversiteye laptop götürülmesi gerekiyormu? 16 yaşındayım 2 yıl sonra üniye gidicem şuan bilgisayarım yok fakat 2 aya alıcam. Masaüstü almak istiyordum fakat aklım laptopa gitti biraz. Ünide kullanılıyormu ? (Yazılım okuyacağım bu arada)Kamerasından mikrofonuna ekranından klavyesine ve en önemli özelliği olan inanılmaz trackpadine kadar her anlamda MacBook vazgeçilmez tercihtir bu konuda. Bende yazılımcıyım aynı zamanda, öğrenciyken hem oyun bilgisayarı, hem macbook'a sahip olmak zor olduğu için Monster kullanıyordum. Çalışmaya başladığım anda macbook'a geçtim.
Babamda laptop bozulur diyor hocam. Ben laptop pek sevmiyorum zaten birde gereksiz pahalı oluyorlar . İlerde belki laptop alırım ama şuan masaüstü düşünüyorum. Bu arada siz ünidemisiniz yoksa mezun oldunuzmu?Bilgisayarın olmadan yazılım okumak çok mantıklı olmaz. Tüm ödevlerini ve kişisel gelişimini kendi bilgisayarını kullanarak yapabilirsin. O nedenle kesinlikle laptopun olmalı.
3 yıl önce mezun oldumBabamda laptop bozulur diyor hocam. Ben laptop pek sevmiyorum zaten birde gereksiz pahalı oluyorlar . İlerde belki laptop alırım ama şuan masaüstü düşünüyorum. Bu arada siz ünidemisiniz yoksa mezun oldunuzmu?
Yapay zeka okuyacağım hocam inşallah. Olmadı yazılım . Olursam bir ihtimal futbolcu.3 yıl önce mezun oldum2 sene sonra alırsın o zaman. Laptop almadan gitmemelisin ama bence üniversiteye tabi eğer yazılım veya bilgisayar okuyacaksan.
Hangi dilleri biliyorsunuz hocam?3 yıl önce mezun oldum2 sene sonra alırsın o zaman. Laptop almadan gitmemelisin ama bence üniversiteye tabi eğer yazılım veya bilgisayar okuyacaksan.
Kullanıcının bütçesine göre öneri yaptık. Yazılım giriş-orta sistem istesede adobe uygulamaları biraz yüksek sistem istiyor diye biliyorum.Yazılım programları çok mu iyi bilgisayar istiyor ortalama bir bilgisayar iş görmez mi