- Tepki
- 524
arkadaşlar şuan udemy de bir çoğu kurs 450tl gibi fiyatlardan 70e indi kaçırmayınca bence ben üstte attığımı alacağım adam trendyolun developerı ve daha nice başarıları varmış. sizede öneririm
0 seviyeden bununla başlanır mı?arkadaşlar şuan udemy de bir çoğu kurs 450tl gibi fiyatlardan 70e indi kaçırmayınca bence ben üstte attığımı alacağım adam trendyolun developerı ve daha nice başarıları varmış. sizede öneririm
evet 0 seviyeden öğretiyor0 seviyeden bununla başlanır mı?
baştan sona kadarmı öğretioyr anlayamadımarkadaşlar şuan udemy de bir çoğu kurs 450tl gibi fiyatlardan 70e indi kaçırmayınca bence ben üstte attığımı alacağım adam trendyolun developerı ve daha nice başarıları varmış. sizede öneririm
evet baştan sonabaştan sona kadarmı öğretioyr anlayamadım
ekipman olması gerekiyormu ve aylıkmı hocam yokta tek ödememi yaş sınırı ?evet baştan sona
ekipmana gerek yok sadece 64x işletim sistemi yeterli , bir kere alıp ömürlük yas rastgele girersinekipman olması gerekiyormu ve aylıkmı hocam yokta tek ödememi yaş sınırı ?
eyvallah hocamekipmana gerek yok sadece 64x işletim sistemi yeterli , bir kere alıp ömürlük yas rastgele girersin
Hocam ben alıcam da şimdi laptopdan 1 2 hafta sonra pc dizicem orda kullansam olurmuekipmana gerek yok sadece 64x işletim sistemi yeterli , bir kere alıp ömürlük yas rastgele girersin
Hesap açacaksın zaten sitede parasını veriyorsun, ömür boyu o hesapta kalıyor. Hesabı da ister telefon ister tablet istersen de pc. İstediğin yerde kullanabilirsin.Hocam ben alıcam da şimdi laptopdan 1 2 hafta sonra pc dizicem orda kullansam olurmu
TeşekkürlerHesap açacaksın zaten sitede parasını veriyorsun, ömür boyu o hesapta kalıyor. Hesabı da ister telefon ister tablet istersen de pc. İstediğin yerde kullanabilirsin.
ikisindede kulanablrsnHocam ben alıcam da şimdi laptopdan 1 2 hafta sonra pc dizicem orda kullansam olurmu