yazılımsal olduğunu düşündüğüm bir hata.

Rıdvan Taşçı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 368.81 görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu.

Sorun nedir bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz?

S O V I E T

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
51
Nedir bu kernel lerden çektiğimiz, benimde C4D kernel32.dll hatası veriyor :(

Hangi olaylarda oluyor örneğin DOTA2 felan oynarken mi yoksa internette gezinirken de olan bir olay mı ?

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
bende afterburner kullanırken eğer fazla overclock yapmıssam test sırasında bu hatayı veriyordu. muhtemelen öyle bişeydir. eğer hiç ellenmemişse kartın boyunu aşan bişeylerden dolayıdır. Araştırmadım neyde oldu diye fazla oc ayarını düşürünce düzeliyordu çunku.

KS

Rıdvan Taşçı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
internette gezinirken birden ekran yamuldu ve düzeldi sonra bunu söyledi

S O V I E T

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
51
redditte ingilizce olarak anlatılmış bu olay ingilizcemin yettiği kadar sana çevireyim;
368.81 de olan bir sorunmuş bu sorunu yaşayan insanlar tavsiyelere hak verip 362.00 dönmüş.
353.62 sürümünün hiç bir sorunu yokmuş (Bir nevi tavsiye sürüm).
Ayrıca bir dipnot bırakayım buraya:
Starcraft II ve Dota 2 de sık yaşanan sorunlardanmış.

Benim sana tavsiyem ise 361.91 sürümüne geri dönmen ve bilgisayarının içini tozlardan arındırman. Sorun böyle çözülmediyse buraya yazabilirsin buralardayım.

KS

Rıdvan Taşçı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rurouni' Alıntı:
bende afterburner kullanırken eğer fazla overclock yapmıssam test sırasında bu hatayı veriyordu. muhtemelen öyle bişeydir. eğer hiç ellenmemişse kartın boyunu aşan bişeylerden dolayıdır. Araştırmadım neyde oldu diye fazla oc ayarını düşürünce düzeliyordu çunku.

hacı hiçbirşeyi ellemedim.sistem normal 
Sistemim:500 watt güç
gtx 550 ti ekran kartı
amd fx 4100 zambezi işlemci
4 gb 2100 mhz ram
500 gb 7200 rpm harddisk.

KS

Rıdvan Taşçı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
TheGlobalCyka' Alıntı:
redditte ingilizce olarak anlatılmış bu olay ingilizcemin yettiği kadar sana çevireyim;
368.81 de olan bir sorunmuş bu sorunu yaşayan insanlar tavsiyelere hak verip 362.00 dönmüş.

Benim sana tavsiyem ise 361.91 sürümüne geri dönmen ve bilgisayarının içini tozlardan arındırman. Sorun böyle çözülmediyse buraya yazabilirsin buralardayım.

eyw kardeş.İlk defa böyle bir hata alıyorum.

KS

Rıdvan Taşçı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
I checked my GPU temperature: between 60-70°C.
My system: Windows 10 64-bit with the up-to-date drivers (364.51) on a NVIDIA GeForce GTX 770. Intel Core i5-4570 (normal temperature) @ 3.20 GHz, 8GB RAM.
adam 60-70 diyor ben oyundayken anca öyle alıyorum normalde 40 derece ayrıca klimada bilgisayara vuruyor.

TheGlobalCyka' Alıntı:
Son zamanlarda hiç güncelleme aldın mı bu konuyla ilgili ?

hayır..

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
muhtemelen güç yetmiyordur. masaüstü ise psu yetmiyordur. laptop ise dengeli vs ayarlıdır onlara bak. Dediğim gibi ben overclock farzla kaçırınca oluyordu. 750 normal psu var ilerde 850 +80 gold alıcam daha fazla oc yapablrm

S O V I E T

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
51
Yapılan yorumlar ve hatanın açıklamasında Starcraft II ve Dota 2 oynarken diye yazıyor zaten :) Fakat aldığınız hata aynı diye ben bir göz attım o konuya.

Rurouni' Alıntı:
muhtemelen güç yetmiyordur. masaüstü ise psu yetmiyordur. laptop ise dengeli vs ayarlıdır onlara bak. Dediğim gibi ben overclock farzla kaçırınca oluyordu. 750 normal psu var ilerde 850 +80 gold alıcam daha fazla oc yapablrm

Psu konusunu biraz garipsedim aklıma geldi fakat daha öncede alması gerekmezmiydi ilk defa aldığım bir hata dedi arkadaş  :huh: :huh:

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
TheGlobalCyka' Alıntı:

Driver Sweeper kullanarak driver kaldırabilirsin. sonra sitesinden indirir kurarsın

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
hayır ucu ucuna zorluyordur kurtarıyordur o zaman limite gelmiştir. misal yine stress testinden bahsedicem test başlıyor sorun yok birazdan fazla oc dan aynı hata.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri