Yardım Yeni Aldığım Hp Victus Laptopumdan Hiçbir Şekilde Ses Gelmiyor

mburak03

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle merhabalar bilgisayarlar konusunda pek bilgim yok.Yeni aldığım bilgisayarımdan hiç bir türlü ses alamıyorum.Güncellemeleri kontrol ettim driverlar güncel, aygıt yöneticisinden aktif ettim lakin hala bilgisayardan ses alamıyorum.Aldığım hata da bu şekilde bilgisayarım hp victus 16-d1037-nt. bu arada ne yaptıysam touchpad'i de çalıştıramadım.
1675375718691.png

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Öncelikle merhabalar bilgisayarlar konusunda pek bilgim yok.Yeni aldığım bilgisayarımdan hiç bir türlü ses alamıyorum.Güncellemeleri kontrol ettim driverlar güncel, aygıt yöneticisinden aktif ettim lakin hala bilgisayardan ses alamıyorum.Aldığım hata da bu şekilde bilgisayarım hp victus 16-d1037-nt. bu arada ne yaptıysam touchpad'i de çalıştıramadım.
Ekli dosyayı görüntüle 14813
touchpad calışmıyorsa bence servise vermeniz lazım hocam.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
dokunmatik yüzey ayarlarda bile gözükmüyor ama
klavyede touchped tuşu var f7 f8 f9 olabilir markadan markaya değişiyor fn + o tuşa basarsanız kullanabilirsiniz kare bir simgesi olacak ses içinde sol altta windows simgesine gelip sağ tık yapın aygıt yöneticisi var orda ses bölümüne bakın herhangi bir cihaz var mı yok mu diye

KS

mburak03

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
touchpad tuşu açık fakat olmuyor. ses kısmı da böyle sorun giderici falan açıyorum ama olmuyor.
1675417999616.png

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
İsterseniz Teknik servise gönderin cihazı aldığınız yere belirtin bu sorunu.

yanlış hatırlamıyorsan istanbulda profilo awm de teknik servisi var.

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Victus windows 10 ile driver sorunu yaşıyor diye okumuştum. Windows 11 e upgrade etme şansınız var mı ?
Ekran görüntüsünü açamadım nedense. Eğer win 11 kullanıyorsan en mantıklısı servise sormak gibi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri