yeni aldığım sistemde kasadan tiz bir ses geliyor

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
arkadaşlar yeni sistemimde hem görüntü kaybı yaşıyordum şimdide kasadan tiz bir ses geliyor sanırım ekran kartından çünkü normalde gelmiyor oyunlara gelince gelmeye başlıyor coil whine olduğunu düşünüyorum ne yapmalıyım?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
arkadaşlar yeni sistemimde hem görüntü kaybı yaşıyordum şimdide kasadan tiz bir ses geliyor sanırım ekran kartından çünkü normalde gelmiyor oyunlara gelince gelmeye başlıyor coil whine olduğunu düşünüyorum ne yapmalıyım?

Görüntü sorunları driver kaynaklı olabilir. Ama sistem yeni olduğu için satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Coil Whine için yapılabilecek bir şey yok. Eğer rahatsız olduğunuzu belirtirseniz, belki destek sağlarlar.

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Görüntü sorunları driver kaynaklı olabilir. Ama sistem yeni olduğu için satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Coil Whine için yapılabilecek bir şey yok. Eğer rahatsız olduğunuzu belirtirseniz, belki destek sağlarlar.
hocam sistemin durumu çok kötü şuan ikinci bir el sistem gibi sistemde karşılaştığım sorunlar bunlar:
1- görüntü kaybı
2- sistemde normal kullanımda kasmalar
3- ekran kartından gelen o tiz ses
4- sistemin bazen kendi kendini yeniden başlatması
hocam yani 24k para veriyoruz ne telefonlarımız açılıyor ne de paramızın karşılığını alıyoruz paramızla rezil oluyoruz yarında açmazlar ise thh başvurucam olmassa kendi yöntemlerimle halletmeyi bilirim.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
hocam sistemin durumu çok kötü şuan ikinci bir el sistem gibi sistemde karşılaştığım sorunlar bunlar:
1- görüntü kaybı
2- sistemde normal kullanımda kasmalar
3- ekran kartından gelen o tiz ses
4- sistemin bazen kendi kendini yeniden başlatması
hocam yani 24k para veriyoruz ne telefonlarımız açılıyor ne de paramızın karşılığını alıyoruz paramızla rezil oluyoruz yarında açmazlar ise thh başvurucam olmassa kendi yöntemlerimle halletmeyi bilirim.

Nereden aldınız? Ne zamandır kullanıyorsunuz?
Sistemin linki var mı?

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Nereden aldınız? Ne zamandır kullanıyorsunuz?
Sistemin linki var mı?

gaming en trden aldım 6 ekimde sistem elime ulaştı 7 ekimde kullanmaya başladım aradan 2 hafta dolmadan zaten sistemi servise gönderdim sonra geri geldi elime sorun yok diye

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
gaming en trden aldım 6 ekimde sistem elime ulaştı 7 ekimde kullanmaya başladım aradan 2 hafta dolmadan zaten sistemi servise gönderdim sonra geri geldi elime sorun yok diye

Sistemin sıkıntılarını not alın, tekrardan iletişime geçin.
Geçmiş servis deneyiminizden de bahsedin.

"Sistemi şu tarihte satın aldım, aldıktan __ gün sonra size geri yolladım. Servise gönderdiniz, __ gün sonra bir sorun yok diyerek sistemi bana geri yolladınız. __ tarihinde sistemi tekrar teslim aldım ama X Y Z sıkıntılar hâlâ mevcut ve üründeki sorunlardan dolayı hiç memnun değilim. Bu sorunlar, parasını ödediğim halde sistemi kullanmamı engelliyor. Şu şu şu sorunlar ile ilgilenip sorunumu çözün lütfen" benzeri bir şekilde eksiksiz olarak anlatın.

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Sistemin sıkıntılarını not alın, tekrardan iletişime geçin.
Geçmiş servis deneyiminizden de bahsedin.

"Sistemi şu tarihte satın aldım, aldıktan __ gün sonra size geri yolladım. Servise gönderdiniz, __ gün sonra bir sorun yok diyerek sistemi bana geri yolladınız. __ tarihinde sistemi tekrar teslim aldım ama X Y Z sıkıntılar hâlâ mevcut ve üründeki sorunlardan dolayı hiç memnun değilim. Bu sorunlar, parasını ödediğim halde sistemi kullanmamı engelliyor. Şu şu şu sorunlar ile ilgilenip sorunumu çözün lütfen" benzeri bir şekilde eksiksiz olarak anlatın.
hocam aynı şekilde anlattım derdimi servisi arayıp dönücem dedi size sonra dönmedi gene ben aradım sonra video at dedi attım şimdi teli engellemişler heralde

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
hocam aynı şekilde anlattım derdimi servisi arayıp dönücem dedi size sonra dönmedi gene ben aradım sonra video at dedi attım şimdi teli engellemişler heralde

Cuma'ya kadar bir şekilde iletişime geçin.
Eğer firmaya ulaştığınız halde size yardım etmezlerse, o zaman THH'ye taşıyacağınızı söylersiniz.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
hocam iade alırlar mı acaba?

Duruma göre değişir. Eğer haksız duruma düşeceğiniz bir sebep yoksa, alabilirler gibi.
Sistemi aldıktan sonra zaten kullanmamış, servise göndermişsiniz. Bunu da göz önünde bulundurmaları gerekir.

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Duruma göre değişir. Eğer haksız duruma düşeceğiniz bir sebep yoksa, alabilirler gibi.
Sistemi aldıktan sonra zaten kullanmamış, servise göndermişsiniz. Bunu da göz önünde bulundurmaları gerekir.
kullandım da sorunu çözmeye çalıştım zaten 2 hafta bile geçmeden gönderdim

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
kullandım da sorunu çözmeye çalıştım zaten 2 hafta bile geçmeden gönderdim

Tamam, onu biliyorum.
Demek istediğim sen sistemi satın alalı en fazla 3 hafta olmuş.
Bu 3 hafta içinde bir süre de serviste kalmış. Yani düz hesap 2 hafta falan kullanmışsın.

mmooty

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
benim karttan sadece tiz bi ses geliyor oda ilk yük bindiği zaman normal karışladım ben

mmooty

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
O duyulan ses, Coil Whine dediğimiz olay.

Merak eden varsa burada neden olduğu, zararlı mıdır vs. hepsi anlatılıyor.

zararlı değilmiş anladığım kadarıyla çok kısa izledim ama zaten benim karttan sadece ilk yük bindiğinde bir tiz ses geliyor sonra kesiliyor hatta çok sessiz çalışıyor kart cyberpunkta bile çok sesli hissetmedim

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
zararlı değilmiş anladığım kadarıyla çok kısa izledim ama zaten benim karttan sadece ilk yük bindiğinde bir tiz ses geliyor sonra kesiliyor hatta çok sessiz çalışıyor kart cyberpunkta bile çok sesli hissetmedim

Bazı kullanıcılarda çok fazla ses geliyor. Bazılarında pek duyulmuyor.
Hatta kulaklık veya hoparlör varken neredeyse hiç fark edilmiyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri